Megvan AZ ÉV HOTELE 2019 televíziós verseny győztese

Forrás: turizmus.com

 2020. január 26. 15:17

Véget ért a televíziós hotelverseny közönségszavazása. A nézők szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett AZ ÉV HOTELE 2019 verseny győztese. A díjat a Párisi Udvar Hotel Budapestben adták át az évadzáró gálaesten.

A  Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, illetve az Interakció Produkció közösen meghirdetett versenyének döntője januárban zajlott. A nézők két héten keresztül szavazhattak azokra a döntőbe jutott szállodákra, amelyek 2019 során a régiójuk legjobbjaként jutottak a döntőbe. A versenyt végül a Mesés Shiraz Hotel nyerte, így ez a szálloda lett AZ ÉV HOTELE 2019-ben.

AZ ÉV HOTELE 2019 versenyt a Mesés Shiraz Hotel nyerte

Fotó: Interakció Produkció

Az egerszalóki szálloda egyik tulajdonosa, Szepesi Richárd vette át a győztesnek járó díjat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnökétől, Baldauf Csabától, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodában megrendezett díjátadó gálán.

Szepesi Richárd szállodatulajdonos AZ ÉV HOTELE 2019 fődíjjal

Fotó: Interakció Produkció

A dobós helyezettek

A verseny ezüstérmese a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior lett. Az elismerésért járó díjat Schwindt-Kis Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest hoteligazgatója adta át Várkonyi Gyula társtulajdonosnak.

A harmadik helyért járó díjat pedig Böjte Éva, a Hotel Kapitány Wellness****superior szállodaigazgatója vehette át AZ ÉV HOTELE producerétől, Serfőző Zsolttól.

Csoportkép a díjazottakról

Fotó: Interakció Produkció

A díjátadó gála

A finálét, vagyis a díjátadó gálát a Párisi Udvar Hotel Budapestben rendezték meg, ahova többek között meghívást kaptak azoknak a szállodáknak a képviselői, amelyek régiójuk győzteseként jutottak a döntőbe:

Alföld: Komló Hotel****, Gyula
Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány****superior, Sümeg
Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók
Balaton: Hotel Silverine Lake Resort****, Balatonfüred
Dél-Dunántúl: Donautica Étterem és Hotel****superior, Fadd
Kis-Balaton és környéke: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Zalakaros

A rendezvényt a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke, Baldauf Csaba nyitotta meg. Beszédében kiemelte, nagyon jó az időzítése a gálának, mivel a díjazottakon kívül is van mit ünnepelni, hiszen 2019 egy nagyon sikeres éve volt a magyar turizmusnak, ami az előrejelzések szerint idén is folytatódni fog.

Hozzátette: fontosnak tartja, az immár három éve tartó partnerséget az Interakció Produkcióval a versenyben, mert a műsor egy nagyon jó felülete a magyar szállodáknak, hogy országosan is ismertté váljanak és a turizmusnak is jót tesz, hiszen ebben a versenyben a nézők, a korábbi és leendő vendégek döntenek.

Baldauf Csaba MSZÉSZ-alelnök nyitotta meg a díjátadó gálát

Fotó: Interakció Produkció

A díjátadó ceremónia előtt a verseny és a műsor producere, az Interakció Produkció Kft. tulajdonosa is köszöntötte a vendégeket. Serfőző Zsolt is kiemelte az MSZÉSZ partnerségét, ami nagyban hozzájárult a műsor sikerességéhez. Köszönetet mondott annak a 110 szállodának, amelyek részt vettek az elmúlt három szezon versenyében és minőségük miatt rengetegen szavaztak, ami évről évre növekvő tendenciát mutat.

Végezetül bejelentette, hogy 2020-ban is elindul a verseny, méghozzá annak egy különleges kiadása lesz látható a televízióban. Az elmúlt három évad legjobb szállodái térnek vissza a „Best of AZ ÉV HOTELE" versenyben.

Serfőző Zsolt producer köszönti a vendégeket

Fotó: Interakció Produkció

A közönségszavazásról:

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye, mely az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében rendeznek meg. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét.

 

A televíziós műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra. (X)