Telephelyet fejleszt, és a banki letét tekintetében is szintet lépett a 30 éves Z(s)eppelin

Forrás: turizmus.com

 2024. április 17. 16:12

A korábbi éveknél is erősebb programkínálatot hirdetett meg a 2024-es évre a Z(s)eppelin. Az utazási iroda nem csak a termékoldalon erősít, az autóbuszos szolgáltatás minőségét telephelyfejlesztéssel, a pénzügyi stabilitást banki letétben igazolt kaucióval biztosítja be.

2024-ben elindult a Z(s)eppelin autóbuszainak telephelyfejlesztése, amelynek során 700 négyzetméteres csarnok és irodaépület épül Szeged belvárosához közel – nyilatkozta lapunknak Zsebők Tamás ügyvezető.

A mai kor igényeinek megfelelő autóbuszos bázis kialakításának első lépéseként 2024. január elején birtokba vettek egy 5000 négyzetméter alapterületű, Szeged belvároshoz közeli ipari területet, ahol tavasszal elindult a beruházás. Hét autóbusz számára biztosítanak itt fedett hangárt szerelőműhellyel, korszerű szerszámokkal, fedett beállókat és autóbusz tisztításra alkalmas mosó berendezéseket. A beruházás végeztével a gépkocsivezetők számára kétszintes irodaház áll rendelkezésre, és apartmanok garantálnak nyugodt pihenést.

A mai kor igényeinek megfelelő bázist alakít ki autóbuszainak a Z(s)eppelin

Fotó: Z(s)eppelin

A céget érintő másik változás, hogy a körutaztató – a korábbi erős szezonoknak és a biztonságos üzletpolitikának köszönhetően – a vagyoni biztosítékot az idei évtől banki letétben biztosítja a Raiffeisen Bank Zrt.-nél, ezáltal garantálja a működéshez szükséges pénzügyi stabilitást.

Az immáron 30 éves, egykoron családi vállalkozásból fejlődött utazásszervező jelenleg a kulturális körutazások és városlátogatások kiemelkedő résztvevője.

(X)