Donovalyban megkezdődött a síszezon

Forrás: turizmus.com

 2021. december 10. 06:55

December 10-én elkezdődött a síszezon a szlovákiai Donovaly síterep Záhradište területén.

A sípályához a Buly Expres Záhradište 4 üléses felvonó és a Lomená poma, P1 a P2 felvonók visznek fel. Öt sípálya áll a síelők rendelkezésére, melyek teljes hossza 2,5 km – tájékoztatott a Szlovák Idegenforgalmi Képviselet.

A pályák minden nap 8:30-tól 19:30-ig tartanak nyitva.

Már várják a téli sportok kedvelőit a Donovaly síközpontban

Fotó: parksnow.sk

A felvonókat csak olyan személyek használhatják, akik bemutatják az oltási igazolást, vagy igazolást arról, hogy átestek a Covid-19 betegségen. Minden látogatótól kérik a járványellenes intézkedések szigorú betartását (legalább 2 méteres távolság egymás közt a forgókapuk előtti folyosókon, a pénztáraknál, illetve egyéb helyeken, a száj és orr megfelelő takarása, kézhigiénia).

A belépők elővételben, online 30 százalék árengedménnyel vásárolhatók meg, ráadásul ezzel a pénztár előtti sorban állás is elkerülhető. Az online webshopban vásárolt felnőtt napijegy ára 25 euró, a helyszínen, a síközpontban pedig 35 euró.

A rendszeresen visszatérő vendégek számára a síközpont a "végtelen szezonbérletet" ajánlja, amely a a téli időszakban síelésre, a jövő nyári szezonban pedig a Telemix Nová hoľa libegőre érvényes. A bérlet december 22-ig elővételben csupán 199 euró kedvezményes áron vásárolható meg a webshopban vagy közvetlenül a síközpont pénztáraiban.

A további sípályák és felvonók megnyitásáról folyamatosan frissített információk itt érhetők el.