Hungarikum Hétvége a Budai Várban

 2014. július 23. 15:41

Barackpálinkás és paprikás fagyi, 100 éves szikvízkészítő gép, táncház és solymász bemutatók is színesítik az első Hungarikum Hétvége programját, amely csütörtökön 11 órakor nyitja meg kapuit a Budai Várban.

Színes programokkal, divatbemutatókkal táncos zenés produkciókkal, különleges gasztronómiai ínyencségekkel is készülnek a szervezők az első Hugarikum Hétvégére.

A Kürt Zrt. adatmentési bemutatóján túl saját zenekarral is szórakoztatja majd a közönséget. A vendégek a különleges, limitált kiadású Tokaji Aszúk és aranyérmes pálinkák mellett július 24-én (csütörtökön) a Buda Folk Band, július 25-én (pénteken) a Kürt Band, július 26-én (szombaton) a 100 tagú Cigányzenekar zenéjére, július 27-én (vasárnap) délután pedig Oszvald Marika operett műsorának kíséretében ízlelgeheti Magyarország büszkeségeit.

A jó hangulatról a pálinkafőzdék, borászatok és a tradicionális magyar ételek gondoskodnak! A megnyitón részt vesz Fazekas Sándor Földművelésügyi miniszter, a Hungarikum Bizottság elnöke, aki csütörtökön 11 órakkr nyitja meg a rendezvényt.

Bővebb információ: www.magyarizek.hu valamint facebook.com/magyarizek.