Neves szakértők és humanoid robotok az ITB kongresszuson

Forrás: turizmus.com

 2016. március 06. 11:04

A turizmus, politika és gazdaság prominens képviselői találkoznak a világ legnagyobb turisztikai kongresszusán Berlinben. A résztvevőket az új Toshiba Robot, Chihira Kanae üdvözli majd. Az ITB Berlin látogatói számára ingyenes a részvétel a konferenciákon.

A március 9. és 11. között megrendezésre kerülő ITB kongresszuson nagy nevek és 400 neves szakértő vesz részt, hogy új trendeket, valamint best-practice eseteket mutassanak be. Európában először egy humanoid robot mutatja be a szakmai publikumnak, hogy változhat meg a jövő a turizmus szolgáltatási szektorában.

ITB Destination Day 1, március 9.

Kiemelt előadók: Hon. MoosaZameer, a Maldív szigetek turisztikai miniszetere, Dr. TalebRifai, az UNWTO tikára, Dr. Gerd Müller, szövetségi miniszter

ITB Future Day, március 9.

Kiemelt előadók: Günther H. Oettinger, EU-biztos, digitális gazdaság és tárdasadalom, Prof. Dr. Hans-Werner Sinn, elnök, ifo intézet– Leibniz-intézet, Darren Huston, elnök & CEO, The Priceline Group and Booking.com, Dr. Oliver Heckmann, Vice President Travel and Shopping, Google Inc.

 

Young Professionals Day, március 9.

Kiemelt témák: a munkalehetőségek jövője a turizmusszektorban, mesterséges intelligencia humanoid robotok segítségével

Az ITB Marketing and Distribution Daykonferencián , március 11-én már el is kezdődik a jövő. A konferencia látogatókat két helyszíni bemutató keretében a Toshiba humanoid robotjai üdvözlik. A robotok japánul, kínaiul és angolul beszélnek és gesztikulálnak.

Az ITB CSR Dayskonferencián március 11-én a keynote beszédet Aziz Abu Sarahtartja az éppen nagyon aktuális „Utazás a békéért" témában. Azaz hogyan lehet a turizmust a háború leküzdésére használni.

A  WTCF (World TourismCitiesFederation) az ITB kongresszus sorozat társszerzevője.

AZ ITB Berlin látogatói számára ingyenes a részvétel a konferenciákon.

További információ a Berlini Vásártársaság hivatalos magyarországi képviseleténél:

Simon-Lutring Tünde, tel.: +36/1/345-7645, simon-lutring@ahkungarn.hu

Konferenciaprogram:  www.itb-convention.com