Szeretnétek egy igazán exkluzív helyen tartani a karácsonyi vacsorát vagy partnertalálkozót?

Forrás: turizmus.com

 2014. október 06. 12:07

Volt már alkalmad kipróbálni a Hard Rock életérzést a 190 egység valamelyikében? Esetleg utazásaid során több Hard Rock-ban is jártál világszerte? Szeretnéd, ha ügyfeleid, üzleti partnereid még sokáig emlékezzenek arra a party-ra, amellyel elkápráztattad őket?

Akkor válaszd a Hard Rock-ot! Képzeld el, ahogy vendégeid vörös szőnyegen vonulnak be rendezvényedre, ahol profi fotós örökíti meg belépésüket. Vidám, extravagáns felszolgálók, egyedi, színes koktélokat kínálnak, és hostessek kísérgetik a vendégeket a három emeletnyi Rock ’n’ Roll palotában, ahol a legnagyobb sztárok zenéi szólnak! Pazar, nemde?

Akár az egész házat, akár csak egy emeletét szemelted ki ügyfeleid kényeztetésére, a Hard Rock minden esetben a legjobb választás; beépített fény- és hangtechnika, színpad, pódium, mobil bár, VIP részleg, recepció, óriás kivetítő és 22 db fali led screen, ahol azt játszunk, amit csak szeretnétek. Kérés szerint berendezhető belső tér, ültetett vagy álló fogadás, széksoros esemény, választható fogások menüről, falatkák vagy büfémenü.

Privát koncert, saját DJ, karaoke, táncbemutató, koktélshow, tombola, csapatjáték, termékbemutató, kóstoltatás, csak néhány a számos programlehetőség közül, amellyel feldobhatod a party-t.

Szeretettel várlak egy kávéra és tárlatvezetésre, hogy bekukkants a HRC színfalai mögé.

Ajánlatérés és asztalfoglalás cégek számára:

Burai Edina értékesítési és marketing igazgató

E-mail: edina.burai@hardrockcafebudapest.com

Mobil:  +36 30 593 9428 (x)