Nyílt nap a Corinthia Hotel Budapestben

 2014. május 06. 11:20

A tavalyi sikeres Nyílt naphoz hasonlóan idén is tárt kapukkal várja az érdeklődőket a Corinthia Hotel Budapest.

Ez alkalommal az idei év egyik nagy mozisikerével, a világhíres sztárokkal teletűzdelt Grand Budapest Hotel című filmmel kapcsolatban nyerhetnek betekintést az érdeklődők a Corinthia Hotel Budapest kulisszái mögé 2014. május 25-én, vasárnap.

A Corinthia Hotel Budapest mindig is komoly szerepet játszott a szórakoztatóiparban, hiszen megnyitásakor mutatták be Magyarországon először a Lumiére fivérek-féle mozgófilmet. A hotel Bálterme a múlt században Royal Apollo, majd később Vörös Csillag moziként működött, és jelenleg is szoros kapcsolat van a filmipar és a szálloda között. A Corinthia Hotel Budapest olyan hírességeket vonzott ide többek között, mint Catherine Deneuve, Donald Sutherland, Franco Nero, Ridley Scott, Jean Reno vagy Gerard Depardieu.

 

A Nyílt nap folyamán a Corinthia Hotel Budapest munkatársai segítségével vezetett túrák keretében megismerkedhetnek a szálloda gazdag történelmével, betekintést nyerhetnek a legszebb lakosztályba, megtudhatják milyen kezelések érhetők el a mesés Royal Spa VIP termében, megidézhetik a múlt század fenséges hangulatát a Bálteremben és megtapasztalhatják milyen finomságokat kínálnak éttermeink.

Ezen kívül a Grand Budapest Hotel filmmel kapcsolatban megtudhatják, hogyan működött hasonlóan abban a korban egy ötcsillagos luxusszálloda, illetve, hogyan működik ma és mik a hasonlóságok.

A Nyílt napra a részvétel ingyenes, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi linken lehet megtenni. A jelentkezési határidő 2014. május 20.

http://corinthiabudapestblog.com/2014/05/magyar-nyilt-nap-2014/?lang=hu (x)