ViaSale előfoglalás: 10 állomásos roadshow és új vezető a csapatban

Forrás: turizmus.com

 2023. december 21. 17:19

December 15-én lezárult a ViaSale Travel 10 állomásos őszi-téli road show-ja, melyen összesen több mint 250 partnerrel tudtak személyesen találkozni az ország tíz nagyvárosában.

Az alábbi városokba látogatott el a csapat a turné alatt: Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Pécs és végül Budapest.

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy milyen sokan voltak kíváncsiak az előfoglalási ajánlatainkra és a jövő évi terveinkre" – összegezte a turné tapasztalatait ifj. Kovács Péter partnerkapcsolati menedzser.

Nagy érdeklődés kísérte az iroda road-show-ját

Fotó: ViaSale Travel

Szintén fontos hír a céggel kapcsolatban: dr. Füri Mihályné, Bogi 2024. január 15-ével csatlakozik a Kanári- és Madeira-specialista ViaSale Travel csapatához, mint értékesítési vezető.

Füri Mihályné komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, több mint 25 éve a turizmusban dolgozik, 16 éven át volt a Kartago Tours cégvezetője. A munka mellett igazgatásszervezői és jogi diplomát is szerzett. Hosszú ideje részt vesz a Magyar Utazási Irodák Szövetségének munkájában, mint a Jogi és Etikai Bizottság vezetője.

„A korábban szerzett sok éves tapasztalataimat, remélem, a ViaSale Travelnél is jól fogom tudni kamatoztatni. Célom, nemcsak a Kanári-szigeteknek és Madeirának, mint a desztinációk értékesítésének a növelése, hanem a ViaSale munkafolyamatainak további erősítése" – mondta el Füri Mihályné.

Füri Mihályné lesz januártól a ViaSale Travel értékesítési vezetője

Fotó: Grósz Balázs

A cég további kinevezéseket is végrehajtott, így a cég új product vezetője Kónya Tímea lesz, aki szintén több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és immáron 3. éve erősíti a csapatot Tenerifén.

Továbbra is Böszörményi Vivien felel az utasok tökéletes földi kiszolgálásért a szigeteken mint desztinációmenedzsment vezető, de mellette ezentúl a hotelszerződésekért felelős menedzserré is avanzsál.

Nicola Mónika, korábbi értékesítési vezető szintén visszatért a csapathoz és a felsővezetés munkáját segíti, mint projekt- és event menedzser.

ifj. Kovács Péter pedig a partnerkapcsolatok mellett marketingvezető pozícióba is lép.

Erős csapattal, még gyorsabb ügyintézéssel és hatalmas előfoglalási akciókkal várja ViaSale Travel a következő évet.