ETouch KÜLÖNSZÁM

Forrás: turizmus.com

 2023. április 26. 11:10

 

Elindult a regisztráció a rendezvényszakma legnagyobb eseményére!

MaReSz EventTouch

Konferencia, kiállítás és Flash Award díjátadó egyben
Középpontban a fenntarthatóság, a digitalizáció és az innováció


Az idei év legnagyobb szakmai seregszemléjére várja a rendezvényágazatban tevékenykedő vagy ahhoz bármilyen formában kapcsolódó vállalkozásokat, szervezeteket és érdeklődőket a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz). Komoly szakmai tudással és élménydús kapcsolatépítő programokkal gazdagodhatnak mindazok, akik május 28-át a MaReSz EventTouch rendezvényén töltik az újonnan nyitott Balatonfüred Kongresszusi Központban.

A rendezvény, a mottójának megfelelően, egy fenntartható és digitális innovációkat bemutató, példaértékű esemény lesz, sok olyan megoldással, ami gyakorlati példa is egyben. Az izgalmas és aktuális témákat boncolgató előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett bemutatják – többek között – a MaReSz készülő Zöld Könyvének koncepcióját is, amely útmutatóul szolgálhat a szakma különböző szegmenseinek a fenntartható rendezvényszervezés jógyakorlataiból. Az esemény teljes karbonlábnyomát kiszámolják és semlegesítik.

A szakmai nap első programja a MaReSz tisztújító közgyűlése lesz MaReSz-tagok számára, amelynek során megválasztják a szövetség soron következő elnökségét is.

EventTouch programterv ízelítő

A konferencia nyitóelőadásában bemutatják a MaReSz idei rendezvénypiaci felmérésének eredményeit, amelyek naprakész információkat nyújtanak a hazai ágazat helyzetéről, kilátásairól, legfontosabb trendjeiről, működésének körülményeiről, a megrendelők számára legfontosabb döntési szempontokról, és a leggyakrabban alkalmazott fenntarthatósági gyakorlatokról.

A rendezvényszektorban működő cégek április 30-ig tölthetik ki a kérdőívet.

A délelőtti előadások további témái a hazai üzleti turizmus és MICE-piac helyzetét és perspektíváit, a 2024-es párizsi olimpia szervezési előkészületeit, a magyar EU-elnökség rendezvénypiaci hatásait, a fenntarthatóság kérdéseit megrendelői és vállalkozói oldalról, valamint a digitális forradalom és AI alkalmazások témakörét járják körül.

A délutáni – gasztro, tech, értékesítés, szabályozás, DEI és HR – szekciók előadásai és beszélgetései az adott terület trendjeit, kihívásait és jógyakorlatait elemzik. A szabályozási szekcióban például az AI-szabályozások és az ESG törvény rendezvénypiaci vonatkozásait veszik górcső alá. A DEI szekcióban a sokféleség, esélyegyenlőség és befogadás szerepe, a HR szekcióban pedig az új generációk és az önkéntesség kérdéseit fejtegetik majd.

Rendezvényszakmai kiállítás

A konferencia mellett zajló kiállítás keretében lehetőséget biztosítanak a rendezvényeket támogató szolgáltatók bemutatkozására is. A kiállítóknak szóló részletes információ, a kiállítás módja, a kiállítási csomagok, és a regisztráció ide kattintva érhető el.

EventTouch InkubátorHUB

Idén újdonságként hirdették meg a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatát is, amellyel a fenntarthatóság, digitalizáció vagy humán erőforrás terén működő legjobb innovatív projekteket keresik. A pályázat győztesei is bemutatkoznak az EventTouch keretében.

Az egész napos program lezárásaként, este kerül sor a FLASH Award díjátadó gálára és az azt követő vacsorára is.

További információ és regisztráció: www.eventtouch.hu

EARLY BIRD KEDVEZMÉNYEK ÁPRILIS 30-IG!

MaReSz-tagok és társszakmai szövetségi tagok számára kedvezményes részvételi díjak!