Fürdés és fitnesz egy belépővel Szegeden

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 02. 12:04

Új szolgáltatási egység nyílik a napokban a Napfényfürdő Aquapolis Szeged falai közt: a Megafitnesz első vidéki egységében a nyitás előtti utolsó simításokat végzik. A fitneszközpontba bérletet váltók a fürdő szolgáltatásait is élvezhetik.

Az új egység 500 négyzetméteres fitnesz termében már beállították a professzionális fitnesz- és kardiogépeket, az edzésprogramok kidolgozásában személyi edzők segítik az érdeklődőket. Lesz külön aerobik terem, órarendjében alakformáló edzések, jóga, TRX, Kangoo és Pilates foglalkozások váltják egymást.

 

A spinning terem szintén a legmodernebb gépparkkal várja a teremkerékpározás szerelmeseit. „Az Aquapolisban korábban is volt fitneszterem, a méretében és szolgáltatásában is extrát nyújtó Megafitness azonban a mozgásnak egészen új dimenzióját nyújtja" – nyilatkozta lapunknak Szabó Mihály, az Aquapolis ügyvezetője, aki az új szolgáltatástól a vízi város forgalmának növekedését várja.

A létesítménybe 10 és 20 alkalmas bérletek válthatók, mellyel az Aquapolis egyéb szolgáltatásait is igénybe vehetik a vendégek. A biometrikus bérlettel rendelkezők kiegészítő bérletet vásárolhatnak.