Ismeretlen és ismerős kultúrák felfedezése az IBUSZ-szal

Forrás: turizmus.com

 2016. október 13. 20:00

Jól ismert városok, országok más szemszögből. Misztikus kultúrák. Egzotikus üdülések, luxusszállodák. Ez címszavakban az IBUSZ kínálata a 2016/17-es ősztől tavaszig tartó szezonra. Két katalógusban, jövő héten jelenik meg az utazásszervező téli árualapja.

A kínálat 2016. november 15-ig attraktív előfoglalási kedvezményekkel foglalható.

A két kiadványban négy kontinenst átölelő utazási választék található meg. „Élmények korhatár nélkül – Egzotikus üdülések és 2016-2017 európai városlátogatások, körutazások” című prospektus  első részében a főként ünnepi időszakokra koncentráló, jól bevált városlátogatások, körutazások lapozhatók fel. Ezek kiegészültek a kereslethez igazodva az IBUSZ kínálatában újdonságnak számító desztinációkkal is, mint például az észak-európai országok. A katalógus második felében a télből a nyárba vágyók találhatják meg elképzeléseiket. Az óceánparti üdüléseket akár kisebb körutazásokkal, helyi kirándulásokkal színesíthetik az utazók. A körutak misztikus kultúrákhoz, különleges történelmi helyszínekre és vadregényes területekre vezetnek. Peru, Bolívia mellett igazi újdonságnak számít Mianmar, a Távol-Kelet gyöngyszemének tartott egykori Burma, valamint Dél-Afrika felfedezése. Ismét felkerült az IBUSZ kínálatába Tenerife, mellyel kapcsolatban versenyképes csomagajánlatokkal állnak utasaik rendelkezésére.

Ahhoz, hogy a színes kínálatból könnyebben tudjon választani az utazó, érdemes ellátogatni az IBUSZ honlapján lévő országismertetőkre. Itt az imázsfilmek, hasznos információk mellett a csoportos indulások részletes menetrendje is megtalálható (www.ibusz.hu).

 

„Prémium utak – 2016 és 2017 utazóinak” című katalógus limitált példányban jelenik meg. Ebben a világ legnépszerűbb és legkülönlegesebb úti céljai találhatók meg három fejezetben. „Trópusi gyöngyszemek” cím alatt a közkedvelt üdülőterületek luxus szállodáinak ízelítői lapozhatók fel. „Felfedezőtúrák a világ körül” rész elsősorban az aktív pihenést kedvelőknek szól, akik talán egy alaszkai hajóúttól sem riadnak vissza.  Ezek a körutazások akár két fővel vagy kisebb baráti társasággal is elindulnak, egyénileg meghatározott időpontban, privát idegenvezetéssel.
„Távol a világ zajától” fejezetben válogatás található világ legjobb és a legkülönlegesebb üdülőhelyeken lévő luxus szállodákból, amelyek a zsúfolt üdülő településektől elszeparálva nyújtanak első osztályú szolgáltatásokat, és garantálják a teljes testi és lelki felüdülést. A különleges ajánlatok között van Marlon Brando privát szigete Tahitin, a Szex és New York 2. című film forgatási helyszíne, az Emirates Palace-t Abu Dhabiban és a Maldív-szigetek vízalatti étterme a Conrad Resortban.

A limitált példányszámban megjelenő katalógus célzott utasközönségnek szól. A kiadványok főként névre szólóan kerülnek kiküldésre.

Bővebb információ az prospektusokban vagy a www.ibuszalomutak.hu oldalon található. (x)