Stájerország túl szép ahhoz, hogy rövid ideig maradjon

Forrás: turizmus.com

 2015. május 18. 16:48

Fedezze fel a stájer életérzést Ausztria zöld szívében! A sokszínű tartomány egész éves üdülési célpont. Látogassa meg a Steiermark Tourismus szakmai oldalát a www.steiermark.com/sales címen, ahol minden fontos információt megtalál magyarul is.
© Steiermark Tourismus / ikarus.cc

A különleges kulináris élményeket kínáló délvidéknek, az aktív programok egész sorát nyújtó alpesi tájaknak és a tartományi főváros, Graz inspiráló légkörének köszönhetően a Stájerországban töltött napok hosszabbnak tűnnek az átlagosnál. Ausztria zöld szívében tökéletesen kombinálhatóak egymással a kerékpározás és túrázás közben átélt sportos élmények, valamint a különféle kulináris és kulturális kalandok. Emellett a tartomány magas minőségű szálláshelyekkel és hamisítatlan stájer vendégszeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Utazásszervezők és -közvetítők számára egész Stájerország – beleértve mind a 10 régiót – kínálata elérhető a Steiermark Tourismus új, utazási irodák részére létrehozott b2b honlapján (magyar, cseh, német és angol nyelven). Stájerországba tervezett utazáshoz minden egy helyen: szállodák, panziók és kunyhófalvak, továbbá látnivalók és kirándulóhelyek.

További információk:
Steiermark Tourismus
sales@steiermark.com

www.steiermark.com/sales

(x)