Manójátszótérrel és a Jégvarázs szereplőivel érkezik a Mikulás Hajdúszoboszlóra

Forrás: turizmus.com

 2023. november 21. 15:49

Az évek óta nagy sikerű „Hajdúszoboszlóra költözik a Mikulás” elnevezésű programot idén 11. alkalommal rendezik meg. Tavaly közel 1000 gyermeknek tudtak maradandó élményeket nyújtani, idén ennél is több látogatóra számítanak.

Mivel évről évre egyre nagyobb érdeklődés kíséri a programot, idén a Szent István park csaknem teljes területét a Mikulás birodalmának alakítják át. Lesz benne Mikulás-ház, Mikulás-posta, óriás Mikulás-könyv és egy nagy Manójátszótér, ahol a gyerekek sok kismanóval együtt játszhatnak, és átélhetik a Mikulás igazi otthonának mesevilágát. A Mikuláson kívül találkozhatnak Holle anyóval, manókkal és krampuszokkal, valamint a Jégvarázs című mesefilm hőseivel, Elzával és Annával is.

Az esemény december 5-én 16:45 perckor látványos Mikulás-felvonulással indul a művelődési központ elől, majd a strand főbejárata előtt, a Mikulás Csillagfény otthonában zenés mulatsággal, látványos színpadi produkciókkal és Miki Mini partijával folytatódik.

Idén december 5-én Hajdúszoboszlóra is ellátogat a Mikulás

Fotó: Hajdúszoboszlóra költözik a Mikulás / Facebook

 

A város valamennyi iskolája, óvodák, és civil szervezetek is aktív szerepet vállalnak az esemény lebonyolításában. A szép látványelemek mellett az általuk díszített 45 fenyő is a Mikulás Csillagfény otthonának ékévé válik.

A rendezvény estéjén a jó hangulat mellett meleg teával, mézes sütivel, ajándékokkal, csillagszóróval, valamint mulatsággal és Mikulás Discóval is készülnek.