Jönnek a nyári táborok! Milyen telefont vigyen magával a gyerek?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. június 03. 09:02

Hamarosan itt a nyári szünet, megkezdődnek a táborok. Mivel a szülők többsége dolgozik, a gyerkőcök számára keresni kell egy olyan elfoglaltságot, amely által fejlődhetnek, szórakozhatnak, közben pedig figyel rájuk valaki.

A nyári táborok kiváló lehetőséget biztosítanak az ifjaknak: itt lehet barátkozni is, új dolgokat tanulni és kint lenni a szabadban. Persze lényeges, hogy egy szülő bármikor el tudja érni a csemetéjét, éppen ezért telefon nélkül ne engedjük el a táborba a gyerekeket!

Nem kell drága készüléket vásárolni, a CoolMobile.hu oldalán kapható Xiaomi Redmi 10 5G például jó lehet a célra. Meg is mutatjuk, hogy miért!

 

Egy telefon, amelyet könnyű használni

Köztudott, hogy a Xiaomi gyártmányai saját felhasználói felülettel, a MIUI-val rendelkeznek, ennek a kezelése pedig rendkívül egyszerű. Még azok a felhasználók is pontosan tudják, mit hol kell keresni, megnyomni, akik először fognak a kezükben okostelefont.

Éppen ezért egy ilyen modell alkalmas lehet kisebb gyerekek számára is. A Xiaomi Redmi 10 5G ráadásul nem is éppen a legkisebb, legvékonyabb telefonok közé tartozik – 164 x 76,1 x 8,9 mm-es, súlya 200 gramm –, így attól sem kell tartani, hogy a mobil elkeveredik a táskában valahol, vagy hogy a kicsi kiejti a kezéből használat közben.

Mindenképp érdemes azonban fóliával és tokkal is védeni a készüléket, hiszen így kevésbé éri sérülés. Ezek a kiegészítők is beszerezhetők a CoolMobile.hu-nál.

 

Fényképezni is lehet a táborban!

A gyerekeknek minden újdonság élmény, ők nagyon nyitottak a változásokra, szívesen próbálják ki magukat tőlük idegen helyzetekben. Legyen az egy lovas tábor, úszótábor, művészeti tábor, biztosan meg akarják majd örökíteni mindazt, ami velük történik.

Könnyen kell tudják használni a telefont

Fotó: Ingyenes stock fotó

 

Éppen ezért is jó, ha lesz náluk egy mobiltelefon, így nem kell mindig megkérni a táborvezetőt, hogy küldjön képeket a napi történésekről. A Xiaomi Redmi 10 5G okostelefon egészen jó képeket készít: a főkamera a hátlapon 50 MP-es, egy makróegységgel és egy mélységérzékelővel egészül ki.

Az elkészült fotók tárolására elegendő lesz talán a 4/64 GB-os változat, de a készülék beszerezhető még 4/128 és 6/128 GB-os verzióban is.

 

Az aksi jól bírja a strapát

Természetesen fontos az is, hogy a telefon minden reggelre legyen feltöltve, ne napközben kelljen aljzat után kutakodni, és töltőre tenni a készüléket. Jobb, ha már eleve egy nagyobb aksival bíró terméket választunk a táborozáshoz gyermekünknek.

A Xiaomi Redmi 10 5G akkumulátorának kapacitása 5000 mAh, így nem lesz vele gond, de érdemes lehet egy powerbanket is tenni a kosárba rendeléskor, így biztosan nem kell aggódnunk amiatt, hogy elég-e a telefon töltöttségi szintje.

 

A védelem is megoldva!

Sok szülő fél attól, hogy a készüléknek majd lába kél a táborban. Ám a Xiaomi Redmi 10 5G-ről elmondható, hogy rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval is, így biztosan nem fognak idegenek hozzájutni az adatokhoz, információkhoz.

A modell nem csak remek ára miatt lehet tehát kiváló készülék a nyári szünetre, így érdemes a CoolMobile.hu-nál megrendelni minél előbb!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.