Banquet Captain, Budapest Marriott Hotel

Forrás: turizmus.com

 2020. január 31. 15:39

A Budapest Marriott Hotel, bankett részlege és elhelyezkedése révén kiemelt találkozóhellyé vált ismert és elismert személyek, cégek, nagykövetségek, magánszemélyek és közszereplők körében is. Rendezvényeink az esküvőktől a céges partikon át a politikai eseményeken keresztül az óriásvállalatok konferenciájáig széles skálán mozognak.

Bankett kapitányaink felelnek a kiszolgáló személyzet munkájáért, a rendezvények teljes körű lebonyolításáért, együttműködésért a szálloda kapcsolódó részlegeivel (konyha, műszaki osztály, housekeeping stb.) de legfőként helyszíni kapcsolattartásért ügyfeleinkkel/megrendelőinkkel a rendezvény napján.

A Banquet Kapitány/Banquet Supervisor gondoskodik arról, hogy a banquet személyzet (felszolgálók, teremberendezők, takarítók, stewarding stb.) csapatként működik együtt, magas szinten elégíti ki vendégeink igényeit a Budapest Marriott Hotel rendezvényein, azt megelőzően és utána – a vendégtérben és azon kívül is. Ellenőrzi a személyzet megjelenését és öltözékét, javítja a hiányosságokat. Vendégekkel kommunikál, kapcsolatban áll más részlegekkel is.

Bankett étel- és italkínálatunk, illetve rendezvényeink típusa és létszáma kiemelkedő, az ideális bankett kapitány a felszolgált menük, állófogadások, büféétkezések, koktélbárok világában otthonosan kell, hogy mozogjon nagy csapatok vezetőjeként.

Bankett kapitányaink a hotel arcai, és rendezvényvendégeink számára legtöbbször az első és legmaradandóbb benyomások. Jelenlétük, vezetői és kommunikációs képességük, pozitív (“Can-do”) kisugárzásuk alapozza meg rendezvényeink és közvetve szállodánk sikerességét.  
Munkájuk műszakokra és sokszor szélsőséges időpontokban történő (késői végzés, korai kezdés, hétvégék) munkavégzésre osztott.

Felelős a bankett-területért, a rendezvények tökéletes set up-jáért, biztosítja a tisztaságot és a bútorok/felszerelés megfelelő állagát.
Problémákat old meg, javaslatokkal áll elő, a hotel és a vállalat követelményeinek és a vállalati szabványoknak való megfelelését biztosítja. Dokumentálja a vonatkozó információkat a megfelelő osztály naplójában.

Segít a menedzsmentnek az alkalmazottak felvételével, képzésével, beosztásával, értékelésével, tanácsadásával, fegyelmezésével kapcsolatban, valamint az alkalmazottak motiválása és coachingja területén is.

Pozitív munkaerő, aki a munkakapcsolatait fejleszti és fenntartja házon belül és azon kívül is, a közös célok elérése érdekében.

ELVÁRÁS

  • Minimum 3 év vezetői tapasztalat állófogadások, felszolgált menük, büféétkeztetés, technikai szolgáltatás, teremberendezés terén dolgozó rendezvényes csapat élén, közepes vagy nagy helyszínen.
  • Hotel / nemzetközi lánc tapasztalat előny.


AMIT BIZTOSÍTUNK

  • Folyamatos hosszú távú munkalehetőség
  • Stabil, nemzetközi háttér
  • Térítésmentes személyzeti étkezés
  • Kiváló tömegközlekedés
  • Utazási költségtámogatás
  • Előrelépési lehetőség
  • Kiváló munkakörülmények,
  • Céges rendezvények (Családi nap, Dolgozói hét stb)

 

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: