40 éves, ünnepel a Repülés Baráti Köre (ReBeKa)

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 24. 16:07

Októberben ünnepli 40. születésnapját a Repülés Baráti Köre (ReBeKa). Kezdettől fogva a Fővárosi Művelődési Ház biztosított tetőt a baráti kör feje fölé, így a születésnapi találkozót is itt tartják szeptember 27-én.

A családi jellegű nyílt napon az FMH-ban működő alkotó és művelődő közösségek mutatkoznak be (magnós klub, fotókör, bélyeggyűjtők köre,  Picasso Festőklub, az FMH különböző zenés klubjai, stb.), lesz színház a gyerekeknek, lehet majd gyakorolni a kézművesség ágait, vagy a gyöngyfűzést.

A Repülés Baráti Köre 10.00 órakor megnyitja Vincze Ferenc (Abádszalók, 1970- ) festő- és grafikusművész "ECSET ÉS AVIATIKA" című kiállítását. A kizárólag repüléssel kapcsolatos képek gyönyörködtetik majd a látogatókat.

 

A Repülés Baráti Köre másik rendezvénye 14.00 órakor kezdődik. Vetített képes, laza előadást és beszélgetést hallhatnak az érdeklődők Zsille Péter repüléstörténész vezetésével a magyar légiforgalom történetéről 1920-tól napjainkig.

A ReBeKa rendezvényeire szeretettel várják az érdeklődőket, mint ahogy az FMH Kisközösségi Nap  teljes programjára is 09.00-17.00 óráig.