Kolping Hotel - Új arculattal a 20 éves jubileum felé

Forrás: turizmus.com

 2015. május 03. 10:02

Az alsópáhoki Kolping Hotel folyamatosan bővül, fejlődik, szépül, nemrég elkészült a szálloda szépség- és egészségközpontja is. Most elérkezettnek látják az időt, hogy a sok újdonságot új köntösben, új arculattal mutassák be a vendégeknek és üzleti partnereknek.

Az új arculat középpontjában a régi-új logo áll. A már ismert hullám-logo kiegészítéseket kapott, és egy fa motívum foglalja egységbe mindazt, ami a Kolping Hotel 3 fő pillérét nyújtja: a családbarát szállodai hátteret, a hozzá szorosan kapcsolódó játékbirodalmat, Bobóországot, és a nemrég csatlakozó új „hajtást" a Hanami Beauty & Spa-t.

Az új színek és formák – vadonatúj fotókkal - már láthatóak a szálloda megújult prospektusában, ami az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs megoldásait díjazó versenyen a szakmai zsűri elismerését is kiérdemelte. A logotervezést és a prospektus tervezést nyílt pályázaton a budapesti székhelyű Mátai és Végh Kreatívműhely nyerte el. Az átalakuló folyamatnak még nincs itt a vége, újabb fontos mérföldkő, hogy elindult a szálloda új honlapja, melynek szakmai hátterét a Confhotel Dev jegyzi. A készítők büszkék rá, hogy a mobilbarát honlap bármilyen eszközről megtekintve azonnal utazásra csábít.

 

Bár az új arculat színes és vidám, a játékos külső a Kolping esetében komoly szakmai hátteret takar. A családbarát cégfilozófiát elsőként felvállaló szálloda jövőre már a 20 éves jubileumát ünnepli, melynek kapcsán a háttérben már nagy a készülődés.