Régi arcok, új brand: Novotny Antal új vállalkozást indított Novo Kultúrkonyha néven

Forrás: turizmus.com

 2024. március 01. 11:42

A korábban Katlan Tóniként ismert brand átalakulását jelentette be Novotny Antal, akit sokáig veresegyházi éttermének fogásai kapcsán, még korábban pedig a fesztivál-vendéglátás ikonikus alakjaként ismertünk.

A NOVO Kultúrkonyha brand elsősorban magas minőségű, igényekre szabott cateringet valósít meg, valamint egy régi katonai járműből átalakított, különleges „fesztiváltruck"-kal is megjelennek rendezvényeken.

Az új brand tovább viszi mindazt a tudást és tapasztalatot, amit a csapat több mint 20 év alatt a catering és a vendéglátás területén szerzett.

„Sokkal fókuszáltabban tudunk így működni, sokkal több időnk van az ügyfeleinkre ahhoz képest, amikor e mellett még egy éttermet is vittünk" – foglalja össze Novotny Antal. A Magyar ízek utcájának egyik alapító tagja, televíziós műsorokban is aktívan szereplő, magát gasztronómiai kalandornak tartó szakértő a friss, napindító céges reggeliktől egészen a több ezer fős rendezvényekig valósítja meg az elképzeléseit.

Az új brand egy különleges foodtruckkal jelenik meg a rendezvényeken

Fotó: NOVO Kultúrkonyha

 

Sok fős szabadtéri rendezvényekre pedig igazi szelfimágnessel jelenik meg: a ZIL fesztivál-truck platóján egy komplett pékség, kolbászüzem és mártáskészítő sarok is helyet kapott. „Ezek nem olyan ízeket képviselnek, amiket megszoktunk a hagyományos kitelepüléseknél. A kolbászok íze rendkívül lágy, amikhez a házi mártások nagyon szép harmóniát adnak. A kenyerek pedig szinte forróak még, hiszen nemrég sültek ki" – árulta el Novotny Antal.