Így néztek ki a magyar szállodák a 60-as, 70-es években

Forrás: mrfoster.blog.hu

 2018. január 08. 13:59

Nagyon érdekes összeállítást közölt a 60-as 70-es évek szállodáiról a mrfoster.blog.hu. Nézegessen ön is retró képeket!

A cikkben olyan ikonikus szállodák retró fotóit találhatják, mint a Gellért, a Royal, a Béke, a Hotel Tihany vagy a svábhegyi Vörös Csillag Szálló.

A cikket Bauer Sándor fotói alapján állították össze, aki 1957-től kezdve több évtizeden át társlapunknál, a Vendéglátásnál dolgozott.

A Royal Szálló hallja 1961-ben

Fotó: Fortepan.hu

Szoba a Béke szállóban

Fotó: Fortepan.hu

Szondi étterem, Béke szálló

Fotó: Fortepan.hu

Hotel Tihany, 1963

Fotó:Fortepan.hu

A teljes cikket ITT TALÁLJA.

A Karakter 1517 kávézó- és könyvesboltban található VisitDebrecen pontban a városba érkező bel- és külföldi turisták szakszerű, naprakész információt kaphatnak Debrecen és környéke turisztikai szolgáltatásairól, programlehetőségeiről, egy kávé, üdítő mellett lazíthatnak, kényelmesen válogathatnak debreceni ajándéktárgyak között és akár belépőjegyüket is megvásárolhatják az éppen aktuális kulturális eseményre.

 

A turisztikai információs szolgáltatás irányítását a Főnix Rendezvényszervező Kft. keretein belül működő VisitDebrecen divízió látja el, melynek feladatai közé tartozik a városmarketing, az elmúlt időszak városfejlesztésein alapuló új turisztikai márka kialakítása és következetes építése, a bel- és külföldi turisták által eltöltött vendégéjszakák számának növelése, a minőségi turizmus fejlesztése, valamint Debrecen regionális turisztikai központ szerepének erősítése, összhangban a kormányzati elképzelésekkel.

Kapcsolódó cikkek

Vivát, Siklós!

2017. szeptember 26.

Újra Dirty Dancing

2017. augusztus 18.