Új értékesítési vezető a Continental Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2016. április 07. 19:12

A Hotel Parlamentet, a Palazzo Zichyt, valamint az egy hónappal ezelőtt megnyílt Hotel Moments Budapestet üzemeltető Continental Group átszervezte a sales & marketing csapatát.

Patakfalvi Réka - az üzemeltető cég egyik tulajdonosa - regional director of sales, marketing & PR pozícióban felelős a három szállodáért és a Bistro Fine étteremért.

A szállodák napi értékesítési munkájának koordinálását, valamint a csapat irányítását újonnan kinevezett helyettese, Horváth Anikó végzi, aki director of sales munkakörben csatlakozott a céghez. Horváth Anikó korábban a Hilton Budapestben dolgozott conference & event sales managerként, majd az MT Zrt. Kongresszusi Igazgatóságát erősítette projekt managerként. Horváth Anikó elérhetősége: ahorvath@continentalgroup.hu


Nyíri Zsuzsanna, aki már a tízéves Hotel Parlament nyitó csapatát is erősítette, a továbbiakban a három szálloda revenue manageri munkakörét látja el.

Gyenei Bernadett az átszervezést követően a cég marketing & event manageri pozícióját tölti be, ő felelős többek között a Bistro Fine étterem rendezvénykapacitásának értékesítéséért.

Bogyó-Szatmári Éva a három szálloda corporate sales managere, Szegedi Zsófia szintén a három hotel értékesítésében vesz részt group sales manageri munkakörben, míg Juhász Fruzsina sales assistant-ként segíti a csapat munkáját.

A szállodák szobafoglalásáért felelősek: Kovács Dóra Fanni (reservation manager, Hotel Moments Budapest), Szalai Adél (reservation manager, Hotel Palazzo Zichy) és Kozma Lilla (reservation agent, Hotel Parlament).