Egyiptomban mutatta be kínálatát az ETI

 2014. május 18. 22:31

Tartalmas, ám kikapcsolódásra is módot adó study tourra hívta értékesítő partnereit az Express Travel International. A 44 résztvevő az Hurghadán, Makadi Bay-en lévő szállodák mellett az iroda fakultatív programjait, jövőbeni fejlesztéseit, valamint a Grand Cruises nílusi hajóit is megismerhette.

Az első nap – a ráhangolódás jegyében - az hurghadai The Grand Resort szálloda szolgáltatásainak feltérképezésével és kipróbálásával telt. A mór stílusú, 828 szobás szálloda szomszédságában a szállodalánc másik tagja, a Grand Hotel található.

A második napon Luxor és a Karnaki templom megtekintése következett, ekkor mutatták be az azonos tulajdonosi körbe tartozó Grand Cruises nílusi hajóit is. A flottát 9 különböző méretű, magas színvonalú elhelyezést biztosító szállodahajó alkotja. A következő nap az 550 szobás, a gyermekes családok körében közkedvelt hurghadai Siva Grand Beach, valamint néhány helyi látványosság, a kikötői Marina és a Nagy Mecset megtekintésével telt.

Ezt követően új területtel, a Makadi Bay-jel ismerkedhettek meg a túra résztvevői, ahol a Red Sea Hotel lánc öt egysége található. A kizárólag felnőttek számára foglalható Makadi Spa Hotel, az összesen 515 méternyi csúszdát kínáló Sunwing Waterworld Makadi Hotel, valamint a Makadi Palace Hotel, a Sunwing Family Star, a The Grand Makadi is bemutatta kínálatát. A mór stílusban épült, többféle éttermet kínáló Makadi Mall vásárlásra is kitűnő lehetőséget kínál. A látogatók számára Makadi Bay-en egyértelműen kiderült: az ETI nagy hangsúlyt fektet a családosok igényeinek kiszolgálására, a hazautazás napján például késői kijelentkezést tesz lehetővé.

 

Az élmények sorát félnapos kirándulás gazdagította az Orange Bay Island-ra, sznorkellingezéssel. A tanulmányutat az utolsó napon pihenés és gálavacsora zárta.

A saját tulajdonban lévő turisztikai vállalkozásban 12 000 alkalmazott dolgozik. A Hurghadai szállodákba hetente 3000 német, 1000 osztrák, 700 svájci vendég érkezik. A kedvező árakat a saját tulajdonban lévő szállodák teszik lehetővé. (X)