Világhírű férfimodellel népszerűsíti útjait az ETI

Forrás: turizmus.com

 2014. október 09. 17:56

Első egész éves katalógusa megjelentetése alkalmából nagyszabású partnerpartit adott az ETI a Spoon hajón október 8-án. A címlapon egy híres férfimodell pózol félmeztelenül.

Marcus Schenkenberg, a híres egykori Calvin Klein-modell nem csak a címoldalon, hanem a belső oldalakon is visszatérően felbukkan. A tanulmányok szerint ugyanis döntően a nők határoznak az utazásról és választják ki az úti célt – magyarázta az ETI új koncepcióját Andreas Hámorszky, az Egyiptom-specialita utazásszervező magyarországi vezetője. Az új katalógus a 2014 novemberétől 2015 októberéig terjedő időszakot öleli fel.

A téli szezonban először november 8-án lehet az ETI-vel Budapestről Hurghadába repülni a Travel Service gépein, a helyeket a Kartago Tourstól bérlik, valamint Sharm El Sheikh-re is visznek majd Budapestről utasokat. Bécsből – onnan a Fly Niki légitársasággal repülnek – érhető el Marsa Alam, valamint újdonságként a tőle 60 km-re található Port Ghalib luxus üdülőövezet. Szintén budapesti indulással már foglalhatók nílusi hajóutak is egyhetes hurghadai vagy Makadi Bay-i üdüléssel.

Az ETI a Red Sea-hotelek kizárólagos képviselője Magyarországon, amelyek olyan előnyöket kínálnak például, mint a közvetlen transzfer a repülőtérről, a késői kijelentkezést vagy a szobában elhelyezett strandtörölközők. A szállodák közül több elnyerte már a TripAdvisor kiváló minősítését, például az ötcsillagos Makadi Palace, Makadi Spa, The Grand Resort vagy a Siva Grand Beach.

 

A cég elkötelezett az utazási irodák felé, továbbra sem tervezi saját iroda nyitását. Partnereinek a közvetített út után a bruttó árból számított teljes jutalékot fizet – hangsúlyozta Andreas Hámorszky. Az előfoglalási kedvezmény október 31-ig él.

A Németországban és Ausztriában piacvezető ETI számos módon kényezteti utasait, a közelmúltban a linzi repülőtéren egy külön lounge-t nyitott meg a törzsutasait tömörítő Mahara Club tagjai számára. Folytatja a terjeszkedést is, új piaca Szlovénia.

 

Az éjszakába nyúló, Váczi Eszter műsorával és hastáncosokkal fűszerezett partnerpartin meglepetés ajándékkal kedveskedtek a legtöbb ETI-utat értékesítő irodáknak, Budapesten az Euro Travel, vidéken a keszthelyi Hatos Utazási Iroda végzett az élen.