Újabb Egyiptom-specialista utazásszervező a magyar piacon

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2019. július 11. 15:32

A magyar és egyiptomi tulajdonban lévő King Tours Utazási Iroda július 8-án nyitotta meg irodáját a budapesti Nagykörúton.

Az utazásszervezéssel és más tour operatorok útjainak értékesítésével is foglalkozó iroda ünnepélyes megnyitóján Egyiptom magyarországi nagykövete is részt vett.

A King Tours tevékenysége sokrétű: a városnéző és kulturális programok mellett – főként egyiptomi úti céllal –  repülőjegyeket és utasbiztosításokat is kínál az ország egész területén. Egyiptomi útjaik légi partnere az EgyptAir légitársaság.

A King Tours nagykörúti irodájának átadása

Fotó: turizmus.com

Az iroda vezetője, Hassany Mahmoud-Mohamed Ahmed évek óta szoros kapcsolatban áll Egyiptom vezető utazási irodáival. A turisztikai szakember elmondta, céljuk, hogy minél szélesebb körben, a lehető legmagasabb színvonalon és a legnagyobb biztonság mellett szolgálják ki a magyar utazóközönséget.

A King Tours a világ számos országába szervez és közvetít utazásokat. Legfőbb desztinációjuk Egyiptom, ahová kombinált és extra ajánlatcsomagokkal kiegészített utakat is értékesítenek – ez utóbbi újdonságot jelent a magyar piacon.