Egyre népszerűbbek a vintage stílusú vendéglátóhelyek

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. június 02. 09:00

Nem csak a fiatalok látogatják egyre gyakrabban és szívesebben a vintage stílusú vendéglátóhelyeket. A kortalan designnak köszönhetően szinte mindenkinek felkelti az érdeklődését.

Nem kell minden bútor esetében ehhez a stílushoz ragaszkodni, de már egy különleges vintage éttermi szék is figyelemfelkeltő. Ajánlott azonban az egész vendéglátó berendezést így tervezni, ha éttermének témája ezt az ízlésvilágot szeretné tükrözni. A bebútorozás nem a legegyszerűbb, hiszen például a vintage vendéglátós székek esetében nehezebb kényelmesebb darabokat kifogni, kivéve, ha megbízható helyről vásárol.

Ez a stílus azonban vonzza a vevőket, ezért ha nem szeretné különleges bútorait több helyről összevadászni, akkor a Dublino vintage stílusú berendezéseiből érdemes csemegézni. Ha teljeskörűen biztosítani szeretné a vintage életérzést, akkor nem csak az éttermi asztal kell, hogy ilyen stílusú legyen, hanem még az asztallábak is. Az egész vendéglátó egységet úgy javasolt bebútorozni és dekorálni, hogy az ajtón belépve magával ragadja a vásárlót a hely hangulata.


Vintage hotel? Lehetséges!

Ugyan inkább a vintage éttermek terjedtek el eddig hazánkban, hotelekből is találhatunk számos olyat, amelyek erre összpontosulnak. Csak ilyen stílusban berendezett szálláshelyet viszont nehéz kialakítani a bútorok egymáshoz illősége miatt. Az is elegendő, ha pár vintage darabot sikerül találni, azokat pedig tökéletesen ki lehet egészíteni NARDI és PEDRALI márkájú berendezésekkel. Ezek az olasz minőséget nyújtó bútorok a Dublino oldalán szintén megtalálhatóak.

Divatosak a vintage bútordarabok

Fotó: dublino.hu

 

A vintage hotelberendezés vendégcsalogató. Az ilyen stílusban berendezett helyiségek sokakra nyugtatóan hatnak, ezért a vevők imádnak kikapcsolódni ebben a környezetben. A teljes újrabútorozás azonban egy nagyobb hangvételű folyamat időt, energiát és anyagi forrást illetően is. A szállodaprojekt befejeztével azonban érezhető lesz a változás, az azonnali vendégkör-növekedés.


A rendezvényeken is szeretik

Ne feledkezzen meg a hivatalos rendezvényekről sem! A cégek szintén egyre gyakrabban keresnek olyan megbeszélésre alkalmas helyet, aminek a berendezése megteremti vagy oldja a hangulatot.

A vintage konferenciabútor népszerűsége folyamatosan emelkedik, hiszen így egy ilyen komolyabb hangvételű eseményen máris kellemesebben érezhetik magukat a résztvevők. Gondoljon csak bele, mennyivel otthonosabb lehet egy ilyen stílusú konferenciaszékben ülve részt venni egy megbeszélésen.

A családi, baráti összejöveteleket sem szabad kihagyni a vintage világából. Számos, kifejezetten rendezvényasztal és rendezvényszék kapható már ebben a stílusban. Esküvők egyik kedvenc témája lett az évek során.


Kapaszkodjunk a trendekbe

A vintage stílus egyre népszerűbb nemcsak az éttermek, hanem a szálláshelyek esetében is. Látványának nyugtató, otthonos érzést keltő hatása van. A Dublino segíthet vállalkozásának lépést tartani a trendekkel!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.