Business Excellence díj 2024: szavazzon a legjobb rendezvényhelyszínekre!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 27. 16:57

Kiadónk idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a shortlistre bejutott legjobb budapesti és vidéki rendezvényhelyszíneket mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

A jelölteknek a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri ítéli oda a szakmai díjakat. Azonban minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet kiadónk, a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre voksolni a június 3-én lezáruló szavazáson az esemény weboldalán lehet.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb budapesti rendezvényhelyszín

Continental Citygolf Club - Birdie Events

2020-ban a Continental Group vette át a Citygolf Club üzemeltetését, és azóta új lendületet adtak a helynek. A Birdie rendezvényházat a pandémia alatt teljeskörűen felújították, így tavaly már egész évben pezsgő rendezvényközpontként működött. Az idei évben tovább fokozták a hely funkcionalitását és kiszolgálási lehetőségeit, új eszközökkel és ötletes megoldásokkal.

buex_rendezvenyhelyszinek

Continental Citygolf Club - Birdie Events

Fotó: Continental Citygolf Club - Birdie Events

Méltán büszkék arra, hogy 50%-kal tudták növelni a rendezvényekből származó forgalmat, azzal, hogy hetente céges eseményeknek adnak otthont, míg a tavasztól őszig tartó időszakban szinte minden hétvégén esküvők színesítik az eseménynaptárukat. Kizárólagos catering csapatuk minden elképzelésre és igényre talál megoldást, kiválóan kezelve még az ételérzékenységekkel kapcsolatos kihívásokat is.


Crowne Plaza Budapest

A Crowne Plaza Budapesten a Váci úton található, az üzleti és szórakoztató városrész kereszteződésénél, kiváló szálláshelyet és rendezvényhelyszínt kínálva ügyfelei számára fenntartható megoldásokkal.

buex_rendezvenyhelyszinek

Crowne Plaza Budapest

Fotó: Crowne Plaza Budapest

A rendezvények élményét még produktívabbá és emlékezetesebbé teszik az általuk kialakított környezetbarát gyakorlatok és audiovizuális megoldások. Kiegyensúlyozott ajánlatokat biztosítanak új és visszatérő ügyfeleik számára a rendezvény részlegükön, mely a létesítmény egyazon szintjén található.

 

ÖbölHáz Rendezvényközpont

A Budapest Party Service több mint 20 éves rendezvény-gasztronómiai tapasztalattal évente mintegy 280 000 vendég elégedett mosolyáért felel. Saját, modern technológiával felszerelt rendezvénykonyhával és akár 1500 fő kiszolgálására alkalmas eszközparkkal rendelkeznek. A fenntarthatóság jegyében szezonálisan megújuló menüajánlatokat kínálnak, alapanyag-beszerzésükben az egyre nagyobb hazai termelői beszállítóra törekednek.

buex_rendezvenyhelyszinek

ÖbölHáz Rendezvényközpont

Fotó: ÖbölHáz Rendezvényközpont

A cég büszkén viseli a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját, 2011-ben az Év rendezvény szolgáltatója címet is elnyerte, valamint idén 5. alkalommal a Business Superbrands díjat is. Saját üzemeltetésű rendezvényhelyszínük, az ÖbölHáz Rendezvényközpont több mint 10 éve szolgálja ki a legkülönbözőbb üzleti rendezvények igényeit.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb vidéki rendezvényhelyszín

Balatonfüred Kongresszusi Központ

A híres Tagore sétány közelében található Balatonfüred Kongresszusi Központ 2023. szeptember végén nyitotta meg a kapuit a nagyközöség előtt a Hotel & More Group (Holiday & More Kft.) üzemeltetésében.

buex_rendezvenyhelyszinek

Balatonfüred Kongresszusi Központ

Fotó: Balatonfüred Kongresszusi Központ

A Központ korszerű vetítés-, és hangtechnikával, valamint légkondicionálóval felszerelt 8 különböző méretű multifunkcionális terme (melyből a modern Plenáris terem 650 fős) ideális helyszíne bármilyen 10 és 1.200 fő közötti résztvevőszámú rendezvénynek, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, csapatépítő vagy akár gálavacsora. A komplexumban megrendezésre kerülő események minden részletre kiterjedő gondos előkészítéssel és figyelemmel zajlanak a siker érdekében.


LUA Resort***** Balatonfüred

A felnőtt elvonulás lehetőségét a vendégek luxus színvonalon élhetik meg a balatonfüredi kikötő előtti, 2022-ben nyílt szállodában. Az ötcsillagos Resort komplex szolgáltatásaival, egyedi vízparti adottságaival és klasszikusan letisztult hangulatával regionális szinten is kiemelkedik a szolgáltatók közül.

buex_rendezvenyhelyszinek

bLUA Resort***** Balatonfüred

Fotó: LUA Resort***** Balatonfüred

A bárban felszolgált kézműves koktélok, az Omorovicza spa-és wellness kezelések, a privát strand infinity medencével, grillterasszal és lebegőstéggel kényezteti a vendégeket. A Michelin-ajánlással büszkélkedő NOON Restaurant, Pintér Károly séf egyedi stílusának és kreativitásának köszönhetően valódi minőséget képvisel. A LUA Boutique RoomZ további szobákat kínál, a 231 m2-es LUA Events multifunkcionális rendezvényterem tetején.


Prónay-kastély

A céges rendezvényektől elkezdve, esküvőkön át a családi és baráti rendezvények mellett wellbeing programoknak, csapatépítőknek és kreatív kurzusoknak is helyszínt biztosít a Prónay-kastély. Modern kialakítása és sokszínű szolgáltatásai teszik lehetővé a különböző igények maximális kiszolgálását.

buex_rendezvenyhelyszinek

Prónay-kastély

Fotó: Prónay-kastély

A Nógrád megye ízeit modern köntösbe foglaló gasztronómia, egyedi ízélménnyel ajándékozza meg a vendégeket. A fentieknek köszönhetően céges ügyfeleik törzsvendégeikké váltak és a saját rendezvényeiken kívül, helyi szervezésű programjaikra is visszatérnek. Egyik legkiemelkedőbb rendezvényük előző évben egy magasrangú diplomáciai esemény volt.

 

Szent Adalbert Rendezvényközpont

Esztergom történelmi városnegyedében, a bazilika és a Duna ölelésében található a Szent Adalbert Központ, mely akár 800 fő befogadására alkalmas. Egyedülálló adottságaival sokrétű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt, elegáns helyszínt biztosít a rendezvénytípusok széles spektrumának.

buex_rendezvenyhelyszinek

Szent Adalbert Rendezvényközpont

Fotó: Szent Adalbert Rendezvényközpont

Legyen szó, többnapos tanfolyamról, esküvőről vagy konferenciáról. 2023-ban a Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt partnerei közé került intézményük, illetve számos országos, vallási konferenciának is helyet biztosítottak.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A díjakat június 12-én a Birdie Events – Continental City Golf Clubban  megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a nyertesek.


A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatója:

.