Romantikus vidéki hotel nyílik Zalában

Szerző: Horváth Ágnes

 2014. június 29. 15:07

Július 4-én soft openinggel indul a 26 szobás, egyedi dizájnú, szabadidős és üzleti turistákra egyaránt fókuszáló Birdsong Hotel Zalaszentlászlón.

A szálloda a Hévíz­-Kehidakustány­-Zalaszentgrót termál „aranyháromszögben”, Zalaszentlászlón helyezkedik el. A Birdsong Hotel egy stílusos, romantikus vidéki családi szálloda, amely tréningek, kisebb konferenciák és esküvők lebonyolítására is alkalmas.

 

A házban hét darab, 70 négyzetméteres lakosztály (nappalival, fürdővel, hálószobával, galériával és saját kerttel), egy 50 négyzetméteres emeleti lakosztály (nappalival, fürdővel és két hálószobával), két 40 négyzetméteres emeleti lakosztály (nappalival, fürdővel és hálószobával), tizennégy superior és két sztenderd szoba található.

 

A konyha a 80 fős éttermet és a 100 fős konferenciatermet egyaránt kiszolgálja, emellett a szálloda gyermek játszószobát, hatalmas, 5 hektáros, rendezett parkot, kerti tavat, rajta felnőtteknek készült „csendszigetet”, fa várat és mászókát, úszómedencét, gyermek- és baba medencét, foci-, tollaslabda- , bocsa és strandröplabda pályát, valamint kertmozit kínál.

 

A Birdsong Hotel üzleti koncepciója négy lábon - stílus/hangulat, gasztronómia, lokáció (termálfürdők közelsége), gyermek központúság – nyugszik. Programkínálatában séta, kerékpározás, lovaglás, strandolás, termál- és élményfürdők találhatóak, a tervezett rendezvények között családi és céges események egyaránt szerepelnek.

 

 

http://www.birdsonghotel.hu/