Peter Knoll a szántódi BalaLand Resort új szállodai vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2024. május 28. 13:08

Peter Knoll lett a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton új szállodai vezérigazgatója.

Peter Knoll

Fotó: Mövenpick Balaland

A turisztikai ágazatban szerzett négy évtizedes tapasztalattal rendelkező Peter Knoll csatlakozott a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton csapatához, mint szállodai vezérigazgató.

A német származású szakember pályafutását séfként kezdte, majd a világ számos pontján, többek között Kínában, Nagy-Britanniában, Oroszországban és Észtországban töltött be vezetői pozíciókat. Olyan piacvezető társaságoknál látott el igazgatói tevékenységet, mint a Kempinski Csoport (Csehország, Szlovákia, Horvátország, Jordánia, Ausztria) és a Danubius Hotels Csoport, így jelentős szakmai tapasztalattal érkezik új szerepkörébe.

Magyarországon a Hilton Budapest és a Gundel Étterem irányításáért is felelt, továbbá korábban vezette a Kempinski Hotel Corvinus értékesítési igazgatóságát is. Kimagasló tapasztalatokkal rendelkezik a protokolláris, exkluzív vendéglátás területén. Olyan hírességek voltak a vendégei, mint Michael Jackson, egy ízben pedig a tallinni Schlössle Hotels General Managereként II. Erzsébet királynő állami bankettjének megszervezését is irányította.

Elérhetőségei:

E-mail: peter.knoll@movenpick.com
Telefon: +36 70 510 6974