Boldog 2. születésnapot, Turizmus Café!

Forrás: turizmus.com

 2022. december 15. 14:04

2020. december 16-án indítottuk el Turizmus Café címmel új talkshow-sorozatunkat, melyben személyes, könnyed beszélgetésre hívtuk a szakma szereplőit. Azóta több mint 20 adás forgott le a szakma ismert és kevésbé ismert, de fontos szereplőivel.

Első alkalommal egy közismert anya-lánya páros volt a vendégünk, akik a topéttermek világából érkeznek hozzánk. Érczfalvi András műsorvezető Pintér Katalinnal és Niszkács Annával, a Gerbeaud Kávéház és a 2 Michelin-csillagos Onyx tulajdonosaival beszélgetett.

Több mint 20 alkalommal hívtuk olvasóinkat, hogy kávézzanak velünk együtt a Turizmus Café reggeli műsorát nézve

Fotó: Grósz Balázs

Ahogy őket is, úgy az azóta leforgott több mint 20 adásban a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdeztük. Bízunk benne, sikerült elérnünk a műsorral azt a célkitűzésünket, hogy a szakember mögött megbúvó személyiséget is megmutassuk a nézőknek, miközben az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgessünk velük.Az elmúlt két évben 8 család, 3 házaspár, 3 testvérpár és 6 szakmabeli páros volt már a Turizmus Café vendége. Számos érdekes, emberközeli történetet ismerhetett meg a szakma a műsor által.Első adásunknak a Puskás Aréna adott otthont, ezt követően a Turizmus Café stúdióba vonult, ahol a közvetítés technikai partnere közel 15 adáson keresztül a Smarteq AV volt. A Turizmus Kft. rendezvényein (Business Excellence Díjátadó, MICE Business Day, 2022. május 1-jei Szezonnyitó Gála) több alkalommal külső helyszínekre is kitelepült a műsor (Hungexpo, Haris Park, Anantara New York Palace Budapest), ahol szélesebb szakmai körnek is megmutathattuk talkshow-sorozatunkat.

A Turizmus Café egyik felvétele

Fotó: Grósz Balázs

Nem titkolt célunk, hogy 2023-ban már élő rendezvényként folytassuk a műsort, amit továbbra is streamelni fogunk a Turizmus Café Facebook-oldalán, így azok is megnézhetik majd, akik személyesen nem tudnak jelen lenni a felvételen.

Akik vendégeink voltak még a két év alatt: Mácsai Péter és Mácsai Tischner Henriett, a Galla család, Kovács István és fia, Kovács Balázs, Kőrössy Zoltán és Nagy Gábor, az Oszkó házaspár, a Flesch család, a Csordás család, a Szamos család, három Danubius-vezér (Betegh Sándor, Deák Imre és Kovács Balázs), a Gál testvérek, a Harmati család, Dudás Ildikó, Diósi Imre, Fábián Attila, Virág Zsolt és Glázer Tamás, Apaczeller Krisztina, Kovács Zsolt, Ivana Herceg és Horváth Mira, a Selmeczi házaspár, Zsidai Zoltán Roy, Hruda Csaba, Molnár László és Udvardi Attila, Buró Szilárd és Uzonyi Imre, Fazekas Tamás, Cser-Palkovics András és Semsei Rudolf, a Polgár fivérek, Lázár Vilmos és Darázs György Csapody Balázs, Gianni Annoni, Boros László Attila, Tancsik Gábor, valamint Rosenstein Tibor és fia, Rosenstein Róbert.

A Turizmus Café képgalériájában most újra megnézheti őket! Ha pedig visszanézné valamelyik beszélgetést, kattintson Youtube-csatornánkra.

Vendégeink beszélgetőtársa Érczfalvi András és Kutasi Judit műsorvezetők voltak.

December 21-én jön az idei év utolsó Turizmus Café-adása. Vendégeink Dusek Mónika és Kiss Zoltán lesznek, akik egyenesen a Mátrából érkeznek hozzánk. Kávézzunk ismét együtt szerda reggel 9 órakor!

Várunk minden szakmabelit a képernyő elé, illetve személyesen is 2023-ban!

A Turizmus Kft. csapata