Nyíregyháza újra a Kolozsvári Magyar Napokon

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 26. 12:24

Augusztus 18-21. között Nyíregyháza második alkalommal mutatkozott be a 7. Kolozsvári Magyar Napokon.

Az idei év különlegessége, hogy Kolozsvár várossá nyilvánításának 700. évfordulója jegyében szervezték a magyar napokat. Nyíregyháza amár megszokott helyen, a Magyar Turisztikai Ügynökség sátra mellett, önálló sátorban népszerűsítette a város és a Nyírség turisztikai ajánlatait.

 

A Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai a kilátogató vendégek részére Nyíregyháza látnivalóiról és szálláslehetőségeiről nyújtottak felvilágosítást, ezen kívül számos érdekes program is várta az érdeklődőket. Ismételten nagy sikert aratott a felnőttek körében a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. masszőrei által nyújtott frissítő masszázs, a gyerekek és a fiatalok szívesen fotózkodtak a Hello Nyíregyháza fotófalnál. A legkisebbek részére idén új attrakcióval készültünk, amely igen közkedvelt volt, hiszen a Nyíregyházán működő játékgyár kockáival játszhattak a sátorban kialakított gyermekszigeten. A nagy meleg ellenére sokan megkóstolták szatmári szilvapálinkánkat is.

A Kolozsváriak körében Nyíregyháza már nem ismeretlen, az elmúlt években számos vendég töltött hosszabb-rövidebb időt a városban, akik közül sok a visszatérő, ezért a jövőben távolabbi városokat is megcélzunk tevékenységünkkel - tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.