XVII. BAHART Balaton Boat

Forrás: turizmus.com

 2016. április 21. 13:16

Április utolsó hétvégéje a vitorlázás élményéről szól Balatonlellén. A Balatoni Hajózási Zrt. 17. alkalommal rendezi meg a Balaton BOAT kiállítást és vásárt, hazánk egyik legjelentősebb hajókiállítását.

Idén ismét Balatonlelle ad otthont a magyar vitorlázás és hajóforgalmazás nívós seregszemléjének. A rendezvényre a szakmai közönség és a vásárlási lehetőségek iránt érdeklődők mellett szeretettel várnak minden olyan látogatót is, aki május első hétvégéjét jó hangulatban, ingyenes családi és gyermekprogramokkal, koncertekkel színesített rendezvényen szeretné tölteni.

Ezen a hétvégén szintén a balatonlellei vitorláskikötő ad otthont a Balatoni Hajózási Zrt. szervezésében a BAHART Regatta amatőr vitorlásverseny és YS Trophy flottabajnokság első és második futamának. A versenyre, a tavalyi sikeres évad után  80 vitorlást várnak a szervezők.

A rendezvényhez csodálatos hátteret biztosít nemzeti kincsünk, a Balaton, ahol ebben az évben immár a 170. hajózási szezont kezdi meg a BAHART. A jubileumi évhez kapcsolódó ünnepi rendezvénysorozat újabb színvonalas állomása lesz a lellei Balaton Boat hajókiállítás és a kapcsolódó vitorlásverseny.