"Csak az őrültek maradnak a szakmában" – itt nézheti újra a szerdai Turizmus Cafét

Forrás: turizmus.com

 2022. január 05. 17:22

A Turizmus Café 3. ünnepi különkiadásában Selmeczi Vilmos, a Waldorf Gastro & More tulajdonos-ügyvezetője és felesége, Selmeczi-Soós Dorottya, a cégcsoport értékesítési és marketingigazgatója voltak a vendégeink.

Hogyan alakult ki a majorság koncepció a Selmeczi család életében? Mit jelent az ő értelmezésükben a farm to table? Hogyan egészíti ki Vilmos és Dorottya egymást a munkában? Melyikük gondolja azt, hogy "csak az őrültek maradnak a szakmában"?  – mindezt megtudhatja a Turizmus Café idei első adásából, amelyet YouTube-csatornánkra, vagy az alábbi képre kattintva nézhet meg újra.

Selmeczi Vilmos és felesége, Selmeczi-Soós Dorottya a Turizmus Caféban

Fotó: Grósz Balázs / turizmus.com

December 21. és január 5. között három alkalommal találkozhattak szakmai talkshow-sorozatunkkal a képernyőkön. A Turizmus Café mindhárom adásába egy-egy családot hívtunk ezúttal is könnyed beszélgetésre.

Az ünnepi különkiadás első részében a Continental Group tulajdonosai, Flesch Tamás és felesége, Patakfalvi Réka, testvére, Flesch Gábor, valamint a fivérek édesapja, Flesch Péter – aki korábban szintén a szállodaiparban dolgozott – voltak a vendégeink. Nézze meg a Flesch családdal készült beszélgetést itt!

A második részben Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója, Csordás Tamás, a családi vállalkozásban működő Dynamic Tours ügyvezetője, valamint édesapjuk, id. Csordás Imre, a több évtizedes szállodás múlttal rendelkező szakember voltak a vendégeink. Nézze meg a Csordás családdal készült beszélgetést itt!