10 éves a Palóc Út

Forrás: turizmus.com

 2015. június 12. 12:34

A kerek évfordulót ünnepel a Palóc Út Egyesület, mely alkalomból június 17-18-án rendezik meg a 10 éves a Palóc Út konferenciát és partnertalálkozót Kozárdon.

17-én – szerdán – konferenciára és partnertalálkozóra, 18-án csütörtökön kézműves szakmai programokra és előadásokra várják a tagságot, az érdeklődőket, partnereket.

Részletes program: www.palocut.hu A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült.

A Palóc Út Egyesület 2005-ben alakult Parádon, 33 nógrádi és hevesi palóc település, civil egyesület, vállalkozás és magánszemély részvételével. Célja, hogy non-profit szervezetként koordinálja, menedzselje a tematikus út, mint közös turisztikai termék működését, fejlődését. A közben klaszterré alakult egyesület ma már több mint 100 tagot számlál és több sikeres beruházás, marketing tevékenység vagy rendezvény fűződik a nevéhez.