Jó hírünket keltik Indiában

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. június 02. 15:31

Magyarország indiai beutazó turizmusa dinamikusan bővül: 2014-ben 32%-kal többen érkeztek hozzánk, vendégéjszakáik száma 27,3 %-kal nőtt.

Távoli piac lévén igen fontos a nagyközönség költséghatékony elérése, így többnyire a V4 országok turisztikai marketing szervezeteinek közös promóciójával kelthető fel az érdeklődés a földrajzilag távol fekvő piacokon az Közép-európai térség iránt. Ez tovább növeli annak a közel kétoldalas, kizárólag Magyarországot népszerűsítő megjelenésnek az értékét, az indiai Man's World májusi számában jelent meg.

A szerző ismert helyi médiaszemélyiség aki közelmúltbeli budapesti látogatása alapján készítette a cikket. A főváros eleganciáját, a számos színvonalas szolgáltatást, prémium kategóriás hotelek kínálatát számba véve az újságíró mindenkinek azt ajánlja: legfőbb ideje újra felfedezni Európa egyik legszebb városát.

India olyan szereplő a világ turisztikai porondján, amely mind népességének, mind a társadalmában bekövetkező pozitív változásoknak és hihetetlen gazdasági növekedésének köszönhetően egyre fontosabb szerepet játszik a nemzetközi turizmusban. Az egyik legígéretesebb turisztikai desztináció, amely nemcsak a beutazó, hanem a kiutazó turizmusban is folyamatosan növekvő eredményeket tudhat magáénak.