Nagyon Balaton: VinCE Balaton. Balatonfüred, július 2–5.

Forrás: turizmus.com

 2015. június 23. 15:08

Harmadik alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Tagore sétányon, az ország talán legszebb vízpartján a VinCE Balaton borfesztivált.

A Kékszalag tókerülő vitorlásversennyel egyidőben hűs borral teli pohárral szurkolhatunk a versenyzőknek a parton, de akár hajóról is, a fesztivál különlegessége ugyanis, hogy boros „élménykurzusokat" tartanak yachtok fedélzetén. A VinCE Balaton idén már a Nagyon Balaton programsorozatának része.

A helyszín a Vitorlás tér és Tagore sétány, nyitva tartás: július 2–5., csütörtök–vasárnap: 12.00–22.00.

Íme egy kisfilm a tavalyi fesztiválról:

 

Több mint 60 válogatott kiállító kínálja portékáját a pezsgőktől a kézműves sörökön át az ínyenc halételekig. A vízparti színpadon már délután elkezdődnek az ingyenes koncertek – fellép többek között a Budapest Voices, a Bohemian Betyárs és Antonia Vai, a kicsiket pedig gyermekprogramok várják. A fesztiválra a belépés ingyenes.

Idén először várja a látogatókat a  VinCE Tündérbár, amely úszó lounge lesz a Tagore sétány legszebb részén, a Rózsák kertje mellett.

Közel 30 élvezetes hajós borkurzust is ajánlanak azoknak, akik szeretnének a Balaton vizén sütkérezve, különleges borokat kóstolva szórakozva tanulni.

További információ: www.vincebalaton.hu