MOST: Itt nézheti a Turizmus Café szezonzáró műsorát

Forrás: turizmus.com

 2021. július 05. 05:33

30 éve jóban-rosszban, az Eventrend Group tulajdonosai mesélnek a hosszú üzleti kapcsolat titkáról. Hogyan utazhatunk Horvátországba és mire számíthatunk egy törökországi nyaraláskor? Mi a célja a Magyar Turisztikai Program Alapítványnak? Ne mulassza el!

A műsort ezúttal is a Smarteq stúdiójából sugározzuk, amit nézőink a Turizmus Café Facebook-oldalán, valamint Youtube-csatornánkon is követhetnek szerda reggel 9 órakor.

A Turizmus Café hetedik, nyár előtti utolsó adásában Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán mesélik majd el a saját történetüket, honnan indultak, hogyan lettek üzlettársak, hogyan építették fel a közös céget és milyen terveik vannak a jövőre nézve. A beszélgetésből az is kiderül majd, miként vált az Eventrend Group a hazai turisztikai és rendezvénypiac meghatározó szereplőjévé.

Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán elmesélik saját történetüket Érczfalvi András műsorvezetőnek

Fotó: Grósz Balázs / turizmus.com

És ha nyár, akkor a belföldi mellett a külföldi nyaralásokról, illetve azok lehetőségeiről is érdemes szót ejteni. A stúdióba várjuk a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselőjét, Ivana Herceget, valamint munkatársát Horváth Mirát, akik a legaktuálisabb híreket hozzák el nekünk a horvátországi beutazással és a nyaralási lehetőségekkel kapcsolatban. Megtudhatjuk majd azt is, hogy mi az ő személyes kedvencük, hova utaznak legszívesebben a desztináción belül és milyen „titkos tippjük” van a Horvátországban nyaralni készülők számára.

A külföld témát az autóval könnyen megközelíthető Horvátország után a repülős nyaralásokkal folytatjuk. Vendégünk lesz Kovács Zsolt, a Sun&Fun sales managere, aki a törökországi nyaralási lehetőségekről és az ott érvényben lévő szabályokról ad majd átfogó képet.

A műsort belföldi témával zárjuk, Oszkó-Jakab Natália, a Magyar Turisztikai Program Alapítvány társelnöke érkezik hozzánk, aki a szerveztük létrejöttéről, küldetéséről és hosszú távú terveiről beszél majd.

Csatlakozzon Facebook-eseményünkhöz, hogy elsőként értesüljön a legfrissebb infókról!

Kávézzunk újra együtt a Turizmus Caféban!

A Turizmus Kft. csapata