Két budapesti hotel is van a Tripadvisor európai toplistáján

Forrás: turizmus.com

 2021. május 13. 11:54

A családi üdülőhelyektől a bájos butikhotelekig: a TripAdvisor újra összegyűjtötte a világ legmagasabb vendégértékeléssel rendelkező szállásait. Az európai listán két hazai szálloda is szerepel.

A TripAdvisor minden évben összegyűjti a honlapon leadott visszajelzések alapján a legnépszerűbb és legkedveltebb úti célokat, szállodákat, éttermeket, látványosságokat és mindent, ami az utazással kapcsolatos.

Az utóbbi egy év nem volt egyszerű a turisztikai szektor számára és az utazást is kevesen engedhették meg maguknak a különféle korlátozások, belépési követelmények és karanténszabályozások miatt.

hotelclark

A Hotel Clark Budapest 20. helyen végzett a TripAdvisor európai listáján

Fotó: Hotel Clark Budapest

Ennek ellenére a Travellers' Choice lista idén is elkészült, mégpedig a TripAdvisor szerint a lehető legjobb szakértők közreműködésével: az utazókéval. Ugyanis 2020-21-ben is felhasználók milliói osztották meg véleményüket a Tripadvisoron – ugyan most talán a belföldi, az otthonukhoz közelebbi desztinációkról és vendéglátóipari egységekről.

hotelparlament

A Hotel Parlament a 23. helyen végzett a TripAdvisor európai listáján

Fotó: Hotel Parlament

Az idei legjobb hoteleket összegyűjtő listát kontinensekre bontották és a top25 európai szálloda között két magyar nevet is találtunk: a Hotel Clark Budapest a 20., míg a Hotel Parlament a 23. hellyel büszkélkedhet Európa legnépszerűbbjei között. Előbbiben a pazar kilátást emelték ki és a kedves személyzetet, utóbbit pedig az egyik legjobb hotelnek nevezték, amelyet nem lehet kihagyni.