Év végétől négycsillagos lesz a harkányi Xavin Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. november 05. 16:00

Jól halad a fejlesztés Harkányban, a megújuló Xavin Hotelben, mely a 94,5 millió forintos pályázati támogatás révén év végétől már nem három-, hanem négycsillagos hotelként fogadhatja vendégeit.

A Xavin Hotel 1998-ban családi vállalkozásként indult, fő célja a kezdetek óta az, hogy a vendégek minőségi szolgáltatásokat kapjanak, megfizethető áron. A jelenlegi fejlesztés keretében még modernebb, színvonalasabb, gazdagabb kínálatú szállodává alakítják. A 34 szobás hotelben bővül a wellness-kínálat, lesz például sókamra, lávaköves masszázs, és szőlőmagolajas kezeléseket is bevezetnek. A Xavin étterme 60 fő befogadására alkalmas helyiség lesz, amely 50 fős télikerttel, illetve nyaranta mediterrán hangulatú kerthelyiséggel bővül.

Bár a kivitelezés még javában zajlik, az időközben is nyitva tartó Xavin Hotel megújulása már most is szembetűnő, az épület a korábbi világossárga helyett bézs színt kapott. Már a helyükre kerültek az új nyílászárók, kiépítették a beléptetőrendszert, és a szálloda 34 szobájának korszerűsítése is a vége felé tart. A wellness részlegben is befejezték a festést, szinte a burkolás is kész, csak a gépészeti munkálatok vannak hátra. A front office és az étterem átalakítása következik, mindkettőbe új bútorok kerülnek és a világítást is korszerűsítik.

A fejlesztésre az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Programja keretében nyertek el támogatást.