Kreatív köszönőajándék esküvőkre: egyedi mini pálinkák

Forrás: turizmus.com

 2016. június 21. 10:29

Beindult az esküvői szezon, ezzel együtt pedig az ajándékválasztás is. Manapság nem csak az ifjú párnak kedveskednek a meghívott vendégek, a násznép is kap meglepetést. A Villányi Pálinka csapata egyedi tervezésű köszönőajándékokkal debütál az idei esküvői szezonban.

SZEMÉLYRE SZABOTT KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

A Villányi Pálinka a 2016-os esküvői szezonra egy egyedi tervezésű köszönőajándék családdal jött ki – a cég designer címkéket terveztetett, így a házasulandó pár az ízlésének megfelelő üzenettel díszített mini pálinkát adhat a vendégeknek.

Jelenleg 5 alap sablonból lehet választani, aminél a neveket, az esküvő dátumát és a háttérszínt is személyre lehet szabni, így az ajándékok tökéletesen illeszkedhetnek az esküvő hangulatához. Igény szerint a cég egyedi megrendeléseket is teljesít.

 

Miért pont pálinkát? A pálinka olyan különleges hungarikum, amely az emberi élet legtöbb nagy eseményét végigkíséri. Az egyedi tervezésű mini pálinkák nemcsak dekoratívak, hanem finomak is. A pálinkák 0,04 literes kiszerelésben, összesen 9 ízben választhatók. A hagyományos ízek, az ágyas pálinkák és a különleges zölddió-likőr is szerepel az ízlistán.

 

AJÁNDÉK AZ ÖRÖMSZÜLŐKNEK

A nagy napon az ifjú pár gyakran ajándékozza meg az örömszülőket, rokonokat. Az örömapa vagy a férfi rokonok ajándékozásánál a díszdobozos pálinka is kiváló választás lehet:

- A Mini Pálinkaválogatás 6-féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, díszdobozban.

 

- A Villányi Pálinkabőrönd válogatása 4-féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív pálinkabőröndbe két termékcsalád közül választhat: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. (x)