Május 23-ig lehet regisztrálni a TDM Konferenciára

 2014. május 18. 12:42

Izgalmas és aktuális témákkal várja 2014. május 29-30. között a szakmai érdeklődőket a XI. Országos TDM Konferencia Hajdúszoboszlón.

A rendezvény minden eddiginél több alkalmat biztosít a szakmai eszmecserére, az érdeklődés központjában álló témák feldolgozását a fórumok mellett azonnali kérdezési lehetőségek segítik.

A helyi turisztikai élet megismerésén túl a résztvevők betekintést nyerhetnek és beleszólhatnak a turisztikai intézményrendszerrel kapcsolatos stratégiai fejlesztési elképzelésekbe, megvitathatják a TDM szervezetek fenntarthatóságának pályázatokon túli lehetőségeit, emellett a konferencián kerülnek bemutatásra a 2013 végén elkészült, átfogó TDM kutatás, valamint a május 1-11. között zajló Nyitott Balaton projekt eredményei. A tematikus szekciók egyrészt a sikeres online kommunikációs, másrészt a gyógyhelyek és TDM szervezetek között megvalósult pozitív együttműködési példákat veszik górcső alá.

A rendezvény kísérőprogramjai között többek között szakvezetéses fürdőbejárás, Aqua-Palace fürdési lehetőség,pálinkakóstoló és esti programok is megtalálhatók.

A rendezvényre 2014. május 23-ig az alábbi oldalon lehet regisztrálni és kedvezményes áron szállást foglalni: http://tdmkonferencia.destour.hu/.

A Magyar TDM Szövetség 2014. május 28-án tartja Tisztújító Közgyűlését.

A szervező Magyar TDM Szövetség és Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. minden érdeklődőt szeretettel vár rendezvényén!