A novemberi MSZÉSZ-közgyűlés friss programja

Forrás: turizmus.com

 2018. november 06. 16:50

November 21-22-én a Danubius Hotel Heliában rendezi meg 2018. őszi XLIX. közgyűlését a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

November 21-én szakmai szemináriumokkal kezdődik a program, másnap 10:30-tól kerül sor a közgyűlésre.

A szeminárium programjai között szerepel a Booking.com képviselőjének előadása, egy prezentáció a revenue menedzsment kilátásairól, egy másik az iparág kilátásairól. Szó lesz az adatalapú döntéshozatal jelentőségéről, majd bemutatkozik a „személyzet nélküli” „okoshotel” koncepciója.

Délután szekcióülésekre kerül sor, majd 15:30-kor megnyílik „Az elmúlt 50 év” című kiállítás.

Másnap délelőtt kerül sor a plenáris ülésre, ahol a köszöntők után Könnyid László elnöki beszámolóját hallhatják a küldöttek.

Turizmusunk aktuális kérdései címmel ezután az MTÜ képviselője ad elő. A Magyar Turisztikai Szövetség 2019. évi terveit Princzinger Péter elnök ismerteti.

You gotta fight for your right to par(i)ty! – címmel Markus Luthe, a Német Szállodaszövetség elnöke tart előadást.

Délután A dunai hajós turizmus hatása a szállodák vendégforgalmára címmel a Budapest Welcome Touristic ügyvezetője, Békássy Tamás előadását hallhatják.

A kínai Ocean Flower projektet és az ottani Costes étterem terveit ismerteti Gerendai Károly tulajdonos.

A munkaerőhiány témában készített MSZÉSZ felmérést Flesch Tamás, általános alelnök ismerteti.

Munkavédelem, mint innováció címmel Kapás Zsolt, az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület képviselője tart előadást a VIMOSZ ajánlásával.

Az előadások után kerül sor a 2018 évi költségvetés és az SZMSZ módosítás elfogadására, a felügyelőbizottság, az elnök, a gasztronómiai társelnök és általános alelnök megválasztására.

19.00 órakor gálavacsora zárja a programot – ezúttal nem a közgyűlés helyszínén – a Vam Desing Centerben, melyen Széll Tamás és Szulló Szabina ételkölteményei kápráztatják el a résztvevőket.

A Közgyűlés programjátjelentkezési lapját, illetve a Gálavacsora meghívóját itt tudják letölteni.

A jelentkezési határidő 2018. november 9.