Turisztikai szakmai napokat rendez a Magyar Fesztivál Szövetség, nyolc régióban

Forrás: turizmus.com

 2015. március 03. 21:20

A Magyar Fesztivál Szövetség 2014-ben szakmai napokat szervezett az ország több régiójában. A rendezvénysorozatnak több mint 500 résztvevője volt. A sikert látva idén is lehetőséget kínál a szövetség a résztvevőknek arra, hogy régiónként tapasztalatokat cseréljenek.

A szakmai napok idén Nyíregyházán kezdődnek március 16-án, a Móricz Zsigmond Színházban.

A további állomások:

Március 17. Miskolc - Polgármesteri Hivatal

Március 18. Gödöllő - Királyi Kastély

Március 23. Zalaegerszeg – Kvártélyház

Március 24. Balatonfüred – Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Iroda

Március 25. Kecskemét - Kulturális és Konferencia Központ

Március 30. Székesfehérvár - BEST WESTERN PLUS Lakeside Hotel

Március 31. Kaposvár - Polgármesteri Hivatal

A szakmai napokra a szövetség tagjai mellett várják a régiókban dolgozó turisztikai szakembereket, utazási irodák képviselőit, szállásadókat, valamint fesztivál-és rendezvényszervezőket is.

A programsorozat célja, hogy a résztvevők egymást segítve tematikus turisztikai csomagokat tudjanak összeállítani, ezzel erősítve régiójuk turizmusát és gyarapítva a vendégéjszakák számát, akár pályázatok segítségével is.

Szeretnék tájékoztatni a szervezőket, a rendezvényeket érintő jogszabályokról, segíteni a meghívott előadók segítségével az engedélyek, bejelentések útvesztőjében való eligazodást.

A szakmai napok együttműködő partnerei a Magyar Beutaztatók Szövetsége, a Magyar Turizmus Zrt., az Agrármarketing Centrum, a Nemzeti Kulturális Alap, a NAV Vám-és Pénzügyőrségének regionális főigazgatóságai és megyei igazgatóságai, valamint a megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelmi felügyelőségei, helyi turisztikai szövetségek, TDM-ek.

A programsorozat fővédnöke Dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, szakmai védnöke pedig Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke.

Kiemelt média partnerek: a turizmus.com és a MARESZ Szakmai Magazin.

Támogatók: LIFE-GUARD Kft. – lifeguard.hu, Pálma Reklám Stúdió, Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft., Szegedi Szabadtéri Játékok, HungaryCard,

Bővebb információ:

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS IRODA

Fax: (62) 424 567, E-mail: szeged@fesztivalszovetseg.hu

További információ: (62) 424 425

Jelentkezési lapok, forgatókönyv tervezetek helyszínenként letölthető a fesztivalszovetseg.hu oldalról.