Újdonságok a Tisza-parti Termálfürdőben

 2013. augusztus 20. 12:47

Elkészült és máris birtokba vették az új játszóteret és a friss zöld gyepet a vendégek a Tisza-parti Termálfürdőben, Tiszakécskén.

A 35 millió forintos Európai Uniós támogatással megvalósult 56 millió forintos beruházás keretében kulturált és biztonságos játszótér épült, valamint újonnan füvesített, automata öntözőrendszerrel locsolt pihenőterületek kerültek kialakításra.

Csakúgy, mint az eddigiek, a legújabb beruházások is az ide látogatók kényelmét és magas színvonalú kiszolgálását biztosítják, egyre sokszínűbbé téve a fürdő szolgáltatásait, hogy a felnőttek és a gyerekek a vizes élményeken túlmutatóan is jól érezhessék magukat.

A gyerekmedencék szomszédságában, fák árnyékában megépített új játszótér mozgásra és játékra csábítja a gyerekeket, amit az egy-két éves apróságok éppúgy élveznek, mint a nagyobbacskák.

Egy játszótér elképzelhetetlen homokozó és hinták nélkül, ám az már ritkaság, hogy külön biztonságos, bölcsőüléses hinta várja a bölcsis korúakat is. A játszóvár minden gyereket lenyűgöz, és ez nem csoda – a tornyok, csúszdák, létrák, a függőhíd és a mászóhálók még az idősebb gyerek fantáziáját is megmozgatják, próbára tehetik az ügyességüket és a bátorságukat.

A Tisza-parti Termálfürdő most befejezett beruházása során olyan professzionális öntözőrendszert alakítottak ki, amely lehetővé teszi, hogy mindig egészséges, friss gyep várja a fürdő vendégeit. Az új pihenőterületeken - a fejlesztésnek köszönhetően - a nyár derekán is üde, zöld a pázsit, így még inkább örömteli a napozás, az olvasás, vagy egy leterített pléden a családi kártya parti és a társasozás.