Domus: új, innovatív rendezvénytér a piacon

Forrás: turizmus.com

 2016. június 01. 14:26

Új izgalmas rendezvénytérrel bővült paletta: Domus néven különleges, bárhol felállítható, félgömb formájú, egyedi hangulatú helyszínt is igénybe vehetnek mostantól a céges rendezvényeket, esküvőket, egyéb nagyszabású eseményeket szervezők.

A magyar tulajdonban lévő Domus Living Solutions a kültéri események területén nyújt izgalmas építészeti megoldást a geodéziai dómmal. Olyan speciális szerkezetről van szó, mellyel valóban emlékezetessé tehető egy-egy rendezvény. A tartalomtól, a kupola felállításának helyétől, berendezésétől, megvilágításától függően a multifunkciós rendezvénytér lehet akár zenei fesztiválcsarnok, exkluzív konferenciaterem vagy természetközeli rekreációs létesítmény is.

 

A kupolák különleges aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező erős szerkezetek, szerkezetük horganyzott a cél. Könnyen és gyorsan összeszerelhetők, helyszíntől és időjárási körülményektől függetlenül. A kupolák hűthetők és fűthetők. Különleges fényeffektusok és egyedi burkolatok is beépíthetők, továbbá 180 fokos projektorral filmvetítés is megoldható a falakra, vagyis a helyszín teljes egészében személyre szabható.

 

A kupolák alapterülete a 29 négyzetméterestől a 700 négyzetméteresig többféle és ezek egymással is kombinálhatók összefüggő terek kialakítására, a legnagyobb belmagasság pedig 15 méter. A kupolán belül tetszőleges elrendezés kérhető.

Info: www.domusls.comsales@domusls.com