Fúzióra lép két miskolci utazási iroda

Forrás: turizmus.com

 2021. december 13. 19:05

A Szerviz Iroda Utazásszervező Kft. és az Air Partner Repülőjegyiroda Kft. 2022. január 1-jétől egy cégbe összeolvadva Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda néven működik tovább, ezáltal a térség legnagyobb utaztatójává lép elő.

A két egyesülő iroda tájékoztatása szerint a további fejlődés érdekében vált aktuálissá a fúzió.

Az 1992-ben alapított Szerviz Iroda Kft. utazásszervezőként, az 1997-ben létrehozott Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. repülőjegy-értékesítőként szerves egységet alkotva, de két önálló cégként végezte eddig a tevékenységét.

Az azonos tulajdonosi körrel rendelkező két cég az első perctől kezdve a minőségi szolgáltatások felé kötelezte el magát. A turizmus szakmát keményen próbára tevő koronavírus okozta nehéz helyzet is hozzájárult az előremutató, s az irodák jövőjét meghatározó lépéshez – tájékoztatták szerkesztőségünket a tulajdonosok.

A fúziót követően az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda a térség legnagyobb utaztatójává lép elő (képünk csak illusztráció)

Fotó: 123rf.com

A fúziót követően az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda Kft. az idegenforgalmi szolgáltatások teljes spektrumát átfogja, úgymint:

  • Repülőjegy-értékesítés hagyományos és fapados légitársaságokra,
  • Személyre szabott utazások megszervezése, szállásfoglalás, transzferek,
  • Minőségi utazási programokat kínáló partner irodák ajánlatainak értékesítése,
  • Rendezvények, konferenciák szervezése,
  • Vízumügyintézés,
  • Utas- és útlemondási biztosítások.

 

A cég változatlan helyszínen, a saját üzlethelyiségeiben (3530 Miskolc, Mártírok u. 2.), változatlan szakembergárdával folytatja tovább tevékenységét.

Az Air Partner Repülőjegy és Utazási Iroda ügyvezetője Salamon Attila. A management munkájában a tulajdonosok közül továbbra is aktívan részt vesz Ócsai Ágnes és Bárdos István.