Újból érvényben az Emirates és a flydubai partnersége

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 01. 09:59

Az Emirates és a flydubai újraindítja a járvány idején felfüggesztett együttműködését, így már több mint száz úti cél válik elérhetővé világszerte a két légitársaság hálózatában dubaji csatlakozással.

A személyszállító járatok fokozatos újraindítását követően a két, dubaji központú légitársaság újból élesítette stratégiai partnerségét. Az együttműködésnek köszönhetően az Emirates utasai 30 úti célba repülhetnek a flydubai-jal közös járatokkal, míg a flydubai utasai számára az Emirates több mint 70 desztinációja vált elérhetővé. A flydubai népszerű úti céljai között van Belgrád, Bukarest, Kijev és Zanzibár, amelyek mind Dubajon keresztül történő csatlakozással érhetők el.

Dubaji csatlakozással több mint száz úti cél érhető el a két légitársasággal

Fotó: Emirates

Mindkét társaság kiterjedt biztonsági intézkedéseket vezetett be a COVID-19 világjárvány lassításának érdekében. Ezek az utazás minden részét lefedik, beleértve minden érintőpont fertőtlenítését, vagy a HEPA szűrők üzemeltetését a repülőgépek kabinjaiban. A Dubajon keresztül átutazókat testhőmérséklet-vizsgálatnak vetik alá, a Dubai Nemzetközi Repülőtér átszállókapuit antimikrobiális szűrőkkel szerelték fel, a reptéri személyzet pedig biztonsági felszerelésben dolgozik.

A COVID-19 PCR teszt elvégzése minden Dubajba érkező számára kötelező, akkor is, ha csak átutazásról van szó.

Az Emirates felszálló utasainak a légitársaság ingyenes higiéniai alapcsomagot ad, amely tartalmazza a maszkot, a kézfertőtlenítőt, valamint az antibakteriális törlőkendőt is.