Az élményturizmusban veti meg a lábát a Szallas.hu

Forrás: turizmus.com

 2017. június 15. 11:27

Csaknem 9000 belföldi és több mint 200 000 külföldi szálláshely mellett már belföldi turisztikai attrakciók, illetve élményprogramok is elérhetők a Szallas.hu oldalán.
2 hete indult kezdeményezéshez eddig 80 partner – így például a Balatoni Hajózási Zrt., a Hévízi Tófürdő, illetve az egri vár  – csatlakozott. Az új szolgáltatástól többek közt a vendégéjszakák számának növekedését várja a cég.

Mostantól nemcsak a közel 9000 hazai szállás között válogathatnak karosszékükből a Szallas.hu látogatói, hanem a nyaralási helyszín közelében elérhető turisztikai látnivalókat, programokat, illetve gasztronómiai élményeket is választhatnak, ráadásul 10-50 százalékos kedvezménnyel.

A látogatók a szálláshely lefoglalása után külön adatlapokon látják a közelben található programkínálatot, melyeket további kommunikációs csatornákon keresztül (pl.: Facebook, blog) intenzíven hirdet a Szallas.hu.

A vendégek a szállásfoglalás után kapják meg, és tölthetik le a környező összes attrakcióra kedvezményt biztosító kupont. „Mindössze 2 hete indultunk 80 ajánlattal, s e rövid időszak alatt már több mint 3000 kedvezménykupont igényeltek. Célunk, hogy az élménykínálat egy éven belül teljeskörűen kiszolgálja a belföldi utazói igényeket, és piacvezető szerepet töltsünk be a programturizmus területén is" – mondta Szabó Zsolt, a Szallas.hu turizmus menedzsere.

A kezdeményezéshez bármely, minőségi tartalmat kínáló turisztikai attrakció ingyenesen csatlakozhat minimum 10%-os kedvezmény felajánlásával.


„A hazai kiruccanások kapcsán egyértelmű, hogy a programturizmus további fejlődést hordoz: azok a vendégek, akik a közeli lehetőségekbe belekóstolnak, általában tovább is maradnak, így a Szallas.hu új szolgáltatása révén növekedhet az átlagos vendégéjszakák száma a belföldi turizmusban" – mondta Hegedűsné Majnár Márta, az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

„Az eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak, mi úgy látjuk, hogy ezzel a megoldással egy új vendégkört érhetünk el, így növekszik majd a kihasználtságunk" – tette hozzá a Balatoni Hajózási Zrt. képviseletében Mihalovics Dóra, marketing vezető.

Kapcsolódó cikkek