Dubaj, a legek városa

Forrás: turizmus.com

 2019. február 19. 10:00

Ha a rekordok szerelmese vagy, akkor Dubaj jelentheti a mennyországot a számodra: a világ legmagasabb épülete, legnagyobb beltéri témaparkja, legnagyobb krokodilja, legmagasabb lakóépülete és a felsorolást a végtelenségig folytathatnánk!

Dubaj számára semmi sem lehetetlen, vagyis ahogy a Dubaji Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója, Issam Kazim fogalmazott: „Dubaj a világon úgy vált híressé, mint egy város, amit meg kell nézni –kicsit másképp: egy olyan város, amit meg kell tapasztalni.”

 

Az Emirátusok „gyöngyszeme” ugyanis a jövőt jelképezi, hiszen a sivatagi metropoliszban olyan technikai vívmányokkal találkozhatunk, mint a légkondicionált buszmegálló, a luxus-rendőrautók, a robot vízi mentők vagy éppen a mesterséges szigetek.

Ha pedig még többet szeretnél megtudni az Egyesült Arab Emirátusok legcsillogóbb városáról, akkor ne habozz, és válj Dubaj Szakértővé (Dubai Expertté), mellyel ráadásul még dubaji nyaralást is nyerhetsz.

A Dubaj Szakértő egy szórakoztató, magyar nyelvű online oktatóprogram, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell készíteniük a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral,érdeklődéssel és büdzsével.

Miután a játék az elért eredményeket folyamatosan menti, így akár néhány hét alatt is befejezhető –nem kell minden újdonságot azonnal feltérképezni.

A Dubaj Szakértők közül két „szerencsést” pedig dubaji úttal is megjutalmazunk (repjegy + szállás 2 főre) – pontosabban az első magyar Dubaj Szakértőt és a legtöbb pontot gyűjtő játékost ajándékozzuk meg.

Vágj bele a kalandba: CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.
Regisztrálj és játssz még ma.

IDE KATTINTVA KEZDHETED

(X)

Kapcsolódó cikkek

Rekordokat dönt Dubaj

2017. augusztus 02.