Hamarosan nyílik az Andrássy Élményközpont

Forrás: turizmus.com

 2018. április 05. 17:13

A Párizsi Nagyáruház különleges belső tere ad otthont annak a hamarosan nyíló élményközpontnak, amely folyamatos befogadó teret biztosít a világ tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató és interaktív kiállításainak.

A főváros központjában, az Andrássy út egyik legszebb épületében április 28-án nyíló Andrássy Élményközpontban a tervek szerint egymást követik majd a világ legizgalmasabb, változatos élményeket felvonultató kiállításai és itt kap helyet a világ legmodernebb tudományos játszótere, a Future Park is.

Az élményközpontban a tervek szerint egymást követik majd a világ legizgalmasabb, változatos élményeket felvonultató kiállításai

Fotó: andrassyelmenykozpont.hu

A Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont – mely japán szakemberek elképzelései által valósul meg – olyan varázslatos világba kalauzol, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

Az élményközpont üzemeltetője a TulipánTündér Produkció. Ők jegyzik a Játékkészítő és az Álomutazó című pop-musicalt, valamint a The Champion – A Bajnok, a Gooól!, a Gateway to Space vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert kiállításokat is.