Stratégiai megállapodást kötött a BFTK és a Kodolányi

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 16. 19:40

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezetője és a Kodolányi János Főiskola rektora stratégiai együttműködési megállapodást kötött a főiskola budapesti campusán szerdán.

Szeptember 16-án a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ képviseletében Bán Teodóra ügyvezető, a Kodolányi János Főiskola nevében pedig Dr. h.c. Szabó Péter rektor stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola budapesti campusán.

 

Az együttműködés célja, hogy a főiskola, valamint a BFTK közös kutatási és képzési programokat, rendezvényeket dolgozzon ki és valósítson meg, saját erőforrásaikra támaszkodva, valamint konzorciális partneri együttműködésben közös pályázati projektek keretében.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ célja,  hogy a cég és egyben ezzel a fesztivál- és turisztikai szervező, illetve marketing szakma, valamint tevékenység a jövő szakemberei számára is vonzó legyen – mondta Monostori Diána, a BFTK marketing divíziójának vezetője, aki ismertette a központ tevékenységét a hallgatókkal az aláírást megelőző kötetlen beszélgetésen. A BFTK a főiskolai hallgatók szakmai mentorálását vállalja, gyakorlati helyet biztosít számukra a fesztiválok és turisztikai projektek alatt – tette hozzá a divízióvezető.