Sokoldalú, enyvezett, papír ragasztószalag

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. május 08. 08:57

A csomagolástechnikában több típusú ragasztószalag létezik, hiszen a különféle csomagolóanyagokat valamilyen módon rögzíteni szükséges, le kell zárni. Vannak PP, PVC és papír termékek is. Érdemes olyan eszközt választani, ami extra tapadással bír, ugyanakkor környezetbarát.
Például a Zalapack enyvezett papír ragasztószalagjai vízaktivált termékek, vagyis csak akkor ragadnak, ha vízzel érintkeznek. Amellett, hogy fixálják a csomagolást, még nem kívánatos nyomokat sem hagynak maguk után. Sokkal gyorsabban végezni fogunk a munkával, ha ezt a típusú ragasztót választjuk, és hozzá még egy adagolót is beszerzünk! Mindennek eredményeként pedig több szabadidőnk marad.

 

Extra tapadás és tartás

Az említett papírragasztók egyik fő jellemzője, hogy duplán vannak enyvezve, ami garancia a stabil tapadásra. Kartonhoz, papírhoz, műanyaghoz, sőt még fémhez is jól tapadnak, kiválóan zárnak és tartanak is.

Ez utóbbi a kereszt- és hosszirányú szálerősítésnek is köszönhető. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy elhasad a szalag vagy elválik a felülettől! Hosszabb utazások során is tökéletesen rögzítenek.

Milyen előnyei vannak még az enyvezett, papír ragasztószalagoknak?

  • A papír alapanyag lehetővé teszi azt, hogy fontos információkat tüntessünk fel a csomagokon. Így jobban nyomon követhetők, azonosíthatók lesznek.
  • Naturális színükkel beleolvadnak a csomagolóanyagba, ezért esztétikum szempontjából is jó választások.
  • 100%-ban újrahasznosíthatók. Gyártásuk során a környezettudatos vásárlók igényeit is szem előtt tartják: minimalizálják a környezeti terhelést.

 

Hogyan használjuk?

Ahogy arról már szó esett, az enyvezett papírragasztók használatához víz szükséges. Ez azért fontos, mert csak így fognak tapadni. Még otthon könnyebben meg is oldhatjuk a vizezést. De ha nagyobb mennyiségű csomagolásról van szó, illetve ipari környezetben gyors és precíz kiegészítő technikára van szükség.

Az enyvezett papírragasztók használatához víz szükséges

Fotó: shop.zalapack.hu

 

Ebben lehet segítségünkre egy speciális, kifejezetten erre a célra fejlesztett adagoló. Mivel hatékonyabbá teszi a ragasztás folyamatát, rövidebb idő alatt végzünk a feladattal, és már jöhet is jól megérdemelt szabadidő!

 

Enyvezett ragasztószalag adagoló

Az adagoló eszközzel jól optimalizálhatjuk a csomagolás teljes folyamatát. Van egy tartálya, ahol ellenőrizhető a vízszint. Innen egy nedvesítő hengerrel jut a víz folyamatosan a ragasztószalagra, így kézi beavatkozásra nincs is szükség.

Többféle árucikk is használható hozzá, különféle magasságú és akár még 77 mm-es szélességű terméket is bele lehet helyezni. Mivel beépített pengével is fel van szerelve, használatával precízen, szépen lesz levágva a szalag.

Ön egy igazán környezetbarát ragasztószalagot keres, amivel a gyors, tiszta és praktikus munkavégzés is garantált? Akkor válassza az enyvezett papírragasztót adagolóval együtt! Nem csak a munkát könnyíti meg, de több szabadideje is lesz, ha ezt használja.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.